404 Not Found


nginx
Chiriches va castiga intr-o luna la Tottenham cat intr-un an la Steaua – Sporting News

vlad_chiriches_49972400

9,5 milioane de euro încasează Steaua, record absolut all-time pentru un jucător român transferat din Liga I în străinătate, dar şi jucătorul va avea un salariu-record la Tottenham.

Steliştii au dat lovitura cu transferul lui Chiricheş la Tottenham. Fundaşul de 23 de ani le va băga în cont o sumă uriaşă pentru campionatul României, 9,5 milioane de euro

“E clar că Vlad e cel mai bun jucător al nostru. E șansa lui să progreseze și să ajungă la un nivel foarte înalt, cum a ajuns și Chivu. Depinde doar de el, dar e un jucător cu reale calități, are șansa să ajungă la o echipă și mai mare”, a spus Florin Gardoș, rivalul pe post al lui Chiricheş, pentru Dolce Sport.

800.000 de euro a plătit Steaua pentru a-l aduce de la Pandurii Târgu Jiu. Barcelona, Milan, Inter şi Roma l-au vânat şi ele pe fundaş. Chiricheş a ales totuşi Anglia. Va câştiga pe lună cât lua la Steaua într-un an: 180.000 de euro.

“Cred că Vlad Chiricheș se va concentra pe partida cu Legia și va face tot posibilul să ne ajute ca să ne calificăm, și după va putea să plece”, a spus şi Federico Piovaccari pentru Dolce Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *