404 Not Found


nginx
Hanescu a ratat finala la Stuttgart – Sporting News

France Tennis French Open

Potrivit celor mai noi stiri si pariuri tenis, romanul Victor Hanescu a fost invins de germanul Philipp Kohlschreiber in semifinalele turneului masculin de la Stuttgart

Sambata de la ora 17:40, romanul Victor Hanescu si germanul Philipp Kohlschreiber s-au intalnit in semifinalele turneului masculin de zgura de la Stuttgart. Pana acum cei doi se mai intalnisera de doua ori si fiecare castigase cate un meci. E drept ca singura intalnire de pe zgura a avut loc anul acesta in turul trei la Roland Garros si castigata usor de Philipp Kohlschreiber in trei seturi. Si acum neamtul era favorit la victorie la bet365, iar asta s-a vazut si in teren. In primul set acesta s-a impus cu 6-3, reusind chiar doua break-uri. Apoi a inceput perfect si setul doi, facand break rapid si astfel a condus cu 3-0. Victor Hanescu a dat semne ca poate reveni si a egalat la 3-3, insa pana la urma si setul doi a fost castigat de german tot cu 6-3. Pentru rezultatul de la Stuttgart romanul va primi un premiu in valoare de 21,130 mii euro, dar si 90 puncte in clasamentul ATP.

In finala turneului de la Stuttgart, Philipp Kohlschreiber il va intalni pe italianul Fabio Fognini. In semifinale italianul a trecut fara probleme in doua seturi, 6-1 6-3, de spaniolul Roberto Bautista Agut. Pana acum Fabio Fognini si Philipp Kohlschreiber s-au mai intalnit de doua ori, iar de fiecare data s-a impus germanul in doua seturi. Si in clasamentul ATP de acum tot acesta sta mai bine, locul 25, in timp ce italianul ocupa locul 31. Foarte interesant este faptul ca nici unul nu a pierdut pana acum vreun set la aceasta editie de la Stuttgart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *