balintPorumboiu si-ar fi iesit din fire atunci cand a aflat ca tehnicianul sau s-ar fi aflat in biroul lui Giovani Becali cand Rotariu a semnat cu Dinamo

Gabi Balint a devenit duminica cel de-al 13-lea antrenor care s-a despartit de FC Vaslui in ultimii 11 ani. Plecarea fostului international a starnit nedumerire in ceea ce priveste motivele concedierii sale. Prima data s-a preconizat ca tehnicianul a luat aceasta decizie in semn de solidaritate fata de secundul sau, Iosif Rotariu, care a fost demis de catre Consiliul de Administratie, insa adevaratul motiv pentru care s-a ajuns aici este cu totul altul.

Surse din interiorul clubului au dezvaluit ca Adrian Porumboiu s-ar fi enervat foarte tare atunci cand a aflat ca tehnicianul sau ar fi participat la realizarea transferului lui Dorin Rotariu la Dinamo. Mai exact, Balint s-ar fi aflat in biroul lui Giovani Becali atunci cand Rotariu a semnat cu alb-rosii, fapt care l-ar fi iritat la maxim pe seful moldovenilor.

Tehnicianul i-ar fi cerut socoteala tehnicianului pe un ton mai acid: „Noi încercăm să-l aducem pe copil la Vaslui şi tu eşti cu el când semnează cu Dinamo?!”. Replica lui Balint a venit rapid si la lasat masca: „Păi şi ce să fac? Să mă cert cu Giovani?”. „Bine! Să te plătească Giovani atunci!”, i-ar fi spus Porumboiu lui Balint. In ciuda acestor discutii aprinse,  cei doi ar fi convenit sa declare apropiatilor ca s-au despartit de comun acord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *