Stelistii nu scapa de acuzatiile de BLAT! Stafful lui Reghe raspunde: “N-am folosit in viata mea asa ceva

thomas

Preparatorul fizic italian Urbano Lega a lansat un atac fara precedent la adresa stelistilor, despre care sustine pe contul sau de facebook, ca stelisti sunt dopat cu EPO de neamtul Thomas Neubert. Si cum astea nu ar fi deajuns, italianul mai sustine ca Neubert a lucrat in trecut pentru armata americana si nu stie nimic de pregatirea sportivilor.

“N-am auzit in viata mea despre asa ceva! Credeti-ma, nu am folosit in viata mea asa ceva! N-am lucrat in armata americana, sunt numai stupizenii. Eu revin in Romania vineri, ca sa dam startul pregatirii pentru viitorul sezom, o sa detaliez atunci despre acest subiect”, a declarat Neuber in Gazeta Sporturilor.

Preparatorul fizic al Stelei are sustinerea medicului Radu Paligora, care sustine ca jucatorii nu pot fi dopati fara ca el sa stie. “Suntem de departe cea mai controlata echipa antidoping din fotbalul romanesc! Toate, dar absolut toate aceste controale au fost negative, deci despre ce vorbim? Doar in Europa am avut anul trecut 8 controale antidoping. Unul in preliminarii, la jumatate din meciurile din grupa, apoi la fiecare joc din dublele cu Ajax si Chelsea. Cate doi jucatori la fiecare control. In plus, a existat si acel control inopinant al Agentiei Antidoping din Romania”, a declarat medicul Stelei.
Acesta sustine ca accidentarile putine sunt dovada clara a faptului ca Steaua nu are jucatori dopati. “Orice forma de doping creste riscul de accidentari. Pe langa accidentari provocate de adversarin, n-am avut decat doua leziuni musculare la Nikolici si Szukala. Dar acesta din urma n-a facut pregatirea de vara cu Thomas, a venit dupa”, a mai spus Paligora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.