Pungutele din nou in actualitate!!! Replica dura a lui Reghe la adresa celui mai nou contestatar al performantelor Stelei: “SUNT PREA MICI”

parvulescu

Steaua a castigat intr-o maniera absolut categorica titlul in prima liga dupa o pauza de 7 ani, artizanul acestei performante fiind Laurentiu Reghecampf. Antrenorul si-a ales un staff incredibil, reusind sa faca din jucatorii stelei adevarati robotei capabili sa alerge 90 de minute fara oprire dominand fara probleme toate echipele din Liga 1, cel putin din punct de vedere fizic.

Acest lucru i-a pus pe ganduri pe adversarii Stelei, acestia cerand in mod repetat controala antidopind. Ultimul care s-a inscris pe lista contestatarilor este Urbano Lega, fost preparator fizic la Universitatea Craiova si FC National.

Acest lucru i-a pus pe gânduri pe adversarii Stelei, care au cerut în mai multe rânduri controale antidoping. Ultimul care s-a înscris pe lista contestatarilor este Urbano Lega, fost preparator fizic în Liga 1 la Universitatea Craiova şi FC Naţional.

“Mi-ar face mare plăcere să ştiu ce e în punguţele din care beau jucătorii. Thomas Neubert n-a spus niciodată că antrenamentele se bazează pe rezistenţă, doar nu fac jucătorii căţărări. Se văd doar exerciţii simple pe care copiii le fac la orele de sport. Lucrul acesta pute. Ştiu cu certitudine că în fotbal circulă mult EPO”, a scris italianul pe o reţea de socializare.

Replica acida  lui Laurentiu Reghecampf nu a intarziat sa apara, care spune ca antrenorul italian urmareste sa isi faca publictate pe spatele Stelei.

“Oamenii ăştia sunt prea mici şi vor să-şi facă publicitate pe spatele nostru. Nu băgăm în seama asemenea personaje, noi avem teste făcute şi în campionat şi în Europa. Niciodată nu am avut probleme şi dacă vor să se intereseze, să o facă. În rest, nu băgăm în seamă oameni fără niciun rezultat, nu are rost”, a spus Laurenţiu Reghecampf

Leave a Reply

Your email address will not be published.