404 Not Found


nginx
INTERVIU Ilie Stan: 33 de puncte sunt o PERFORMANTA !!! – Sporting News

ilie-stan

Ilie Stan regretă că nu a putut rămâne cu Chiajna în Liga I, însă este convins că era greu să scoată mai multe puncte având în vedere lotul de jucători pe care l-a avut.

Domnule Stan, aţi vrut dumneavoastră să plecaţi sau aţi fost demis?
A fost o despărţire pe cale amiabilă. Aşa am considerat că este cel mai corect să procedăm. Oricum, ce s-a întâmplat în ultimele etape şi cu televizările şi cu întrecerea în sine, m-a lăsat cu un gust amar…

La ce vă referiţi?
Nu vreau să detaliez. Cei vizaţi ştiu despre ce este vorba.

Sunt persoane din interiorul clubului?
Eu pe primarul Mircea Minea vreau să îl felicit pentru că vrea să facă numai lucruri bune pentru echipă şi pune foarte mult suflet. A făcut eforturi mari şi merită apreciat, dar el trebuie să înţeleagă că nu poate ieşi o treabă bună până când nu scapă de numiţi oameni de lângă el şi până când nu aduce mai mulţi jucători de valoare.

Să înţeleg că nu aţi fost mulţumit de lot?
Consider că 33 de puncte obţinute în Liga I au fost o mare performanţă pentru noi, ţinând cont de ce jucători am avut.

“Zuluf m-a dezamăgit”

Din cauza jucătorilor a picat Chiajna?
Nu vreau să spun asta, pentru că nu ar fi corect. Vinovaţi am fost toţi, în frunte cu mine! Unii dintre ei însă ar fi trebuit să aducă bani de acasă pentru a juca în Liga I, la cum s-au prezentat.  Se mulţumesc cu jumătăţile de măsură şi consideră că e suficient să se antreneze şi să evolueze la o echipă care joacă în prima divizie.

Cine v-a supărat cel mai tare?
Nu-mi place să dau nume, dar uite, de exemplu, Zuluf m-a dezamăgit. Păi cine e el să vorbească de Dumitru Costică? Că nu ştiu ce i-a făcut. S-a supărat el pe antrenor, dar câte goluri a dat în 20 de meciuri pentru Chiajna? Pe Zuluf, în ultimii cinci ani, l-am luat peste tot pe unde am fost. Când era la Brăneşti m-am dus la liceu să-l înscriu în clasa a zecea, dar cei de acolo mi-au spus că are doar opt clase. Eu am vrut să-l ajut că a fost copil necăjit şi el ce oferă în schimb?

Dar sunt jucători pe care i-aţi lua cu dumneavoastră la următoarea echipă pe care o veţi antrena?
Sunt unii pe care-i apreciez mult, dar nu vreau să le dau numele. Se ştiu ei care sunt.

“Dacă ne păstram locul în prima ligă la comisii, rămâneam şi eu”

S-a vorbit în câteva rânduri că cei din conducere au vrut să vă demită în timpul campionatului din cauza unei clauze de 300.000 de euro…
Nu este adevărat că am avut o clauză! Eu nu am venit la Chiajna să mă îmbogăţesc. Am avut grijă inclusiv la jucătorii pe care i-am adus, să nu fie unii costisitori din punct de vedere financiar pentru club.

Dacă echipa rămânea în Liga I la comisii, aţi fi continuat şi dumneavoastră?
Categoric, pentru că aveam un proiect pe care mi-ar fi plăcut să îl duc la capăt cu brio.

La final, cum vedeţi experienţa de la Chiajna?
Una pozitivă, din toate punctele de vedere! Sezonul pe care l-am petrecut pe banca Chiajnei înseamnă mult de tot pentru mine. Ţin foarte mult la echipa asta şi mă doare enorm că am retrogradat. Cu atât mai mult cu cât s-a întâmplat din cauza unui singur punct…

Care este următoarea etapă a carierei dumenavoastră?
Momentan nu ştiu. Vreau să mă bucur şi eu de o scurtă vacanţă şi vedem apoi. Sunt vreo două oferte, dar mai multe detalii nu pot da acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *