404 Not Found


nginx
Seymes semneaza astazi cu Dinamo. El este noul antrenor de la Dinamo – Sporting News

Tibor Selymes a batut palma cu Ionut Negoita pentru a prelua Dinamo in aceasta vara. Fostul tehnician de la echipa a II-a este vazut ca fiind solutia perfecta in strategia de reconstructie a echipei – Selymes este familiarizat deja cu atmosfera din Stefan cel Mare si nu are pretentii salariale exagerate.

“Am discutat cu oamenii din conducere si ne-am inteles in mare parte asupra contractului”, a fost anuntul facut sambata de fostul component al Generatiei de Aur.

In varsta de 43 de ani, Selymes a mai antrenat pana acum la Sopron (Ungaria), Liberty Salonta, Sportul Studentesc, Astra Ploiesti si FCM Targu Mures, fara sa isi treaca in palmares rezultate notabile.

Sotia lui Reghecampf se va implica activ in actuala campania de transferuri a dinamovistilor, iar asta ar putea duce la o mutare surpriza.

Pus pe liber de Steaua, Adi Rocha ar putea juca sezonul viitor in tricoul marii rivale. Chiar daca si-a incheiat conturile cu Steaua inca de saptamana trecuta, brazilianul a ramas in Bucuresti, motivandu-si alegerea prin faptul ca vrea sa fie alaturi de fostii sai colegi la botezul lui Parvulescu si nunta lui Latovlevici.

Adi Rocha este un atacant bun si sunt convinsa ca ii voi gasi imediat echipa” – Ana Maria Prodan;

9 goluri a marcat Adi Rocha pentru Steaua in campionat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *