tamas

Internaţionalul român Gabi Tamaş a fost reţinut de Poliţie în această dimineaţă, după ce a provocat un scandal în zona bulevardului Iancu de Hunedoara.

Fotbalistul lui WBA a spart geamul unei scări de bloc, iar echipajele de poliţie au ajuns la locaţie în urma apelului făcut de un locatar la 112.  Martorii la eveniment susţin că Tamaş a agresat şi femeia de serviciu a imobilului, iar la sosirea oamenilor legii, acesta a susţinut că nu ştie cum a ajuns în acea zonă.

Dupa tot acest circ, fotbalistul a urcat pana la etajul 1 si s-a culcat pe jos.

Locatarii blocului au povestit că jucătorul naţionalei a reuşit în cele din urmă să intre în scară, după ce a spart geamurile uşii de la intrare, a urcat până la etajul 1 şi s-a culcat pe jos, pe burtă, “ca o broască”.

Aflat într-o stare avansată de ebrietate, fundaşul a fost dus la o secţie de Poliţie pentru a da declaraţii. Nu s-a liniştit însă nici aici, iar poliţiştii au fost nevoiţi să-l încătuşeze din nou, după ce a lovit mobilierul din camera în care a fost dus.

Surse din cadrul Poliţiei susţin că lui Tamaş i se va întocmi dosar penal pentru distrugere.

 “Fotbalistul Gabriel Tamaş era într-o stare avansată de ebrietate şi cred că şi drogat. A spart uşa blocului al cărui administator sunt şi a agresat femeia de serviciu.  Reprezentanţi de la Circa 1 de Poliţie se află acum la locul faptei, unde atât eu, cât şi femeia de serviciu şi alţi locatari dăm declaraţii”, a spus administratorul blocului.

Gabi Tamaş se numără printre jucătorii convocaţi de Victor Piţurcă pentru amicalul naţionalei cu Trinidad & Tobago.

Pagubele făcute de jucătorul lui WBA sunt estimate la 3.000 de lei.

“Aşa e Tamaş… Când bea un şpriţ, se schimbă”, Florin Manea, impresarul jucătorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *