fc-arges-nu-moare-au-venit-noii-investitori-primarul-din-pitesti-il-asteapta-si-pe-adi-mutu-la-negocieri_size1Primarul municipiul Pitesti, Tudor Pendiuc, a declarat, miercuri, ca a discutat mai multi posibili investitori la FC Arges si toti intreaba care sunt datoriile clubului, precizand ca primul pas dupa ce familia Penescu a anuntat ca nu va mai finanta echipa ar fi realizarea unui audit financiar.

“Situatia de la FC Arges va fi discutata si in urmatoarea sedinta a Consiliului Local Pitesti, pentru a se stabili ce se poate face pentru cea mai cunoscuta echipa de fotbal a judetului. Maine dupa-amiaza voi pune in discutia Consiliului Local aceasta problema, voi veni si cu niste propuneri. FC Arges este un brand, FC Arges este un nume, a fost un nume in fotbal, va fi in continuare un nume, dar trebuie sa stim cu ce ne ducem in fata investitorilor.”

“Nu vom lasa echipa, incercam solutii, dar acele solutii nu vor putea sa fie discutate si nici concluzionate decat dupa ce realizam un audit financiar. Trebuie sa stim unde se afla echipa, ca datorii, sa stim ce patrimoniu are. Sunt mai multe elemente, am discutat cu mai multi posibili investitori, toti investitorii intreaba care sunt datoriile”, a declarat Tudor Pendiuc, intr-o conferinta de presa, transmite corespondentul MEDIAFAX

Primarul Pitestiului a mai precizat ca deocamdata nu a purtat discutii cu Adi Mutu pentru preluarea clubului FC Arges. Atacantul roman de la Ajaccio s-a declarat dispus sa ajute clubul cu bani, “macar pentru o perioada de tranzitie”.

“Nu trebuie ca echipa asta sa moara! Acolo am crescut, de acolo am amintiri extraordinare, debutul in prima liga si in cupele europene, n-as vrea ca lucrurile sa ramana asa.”

“Cine conduce acum clubul sa ma sune, sunt gata sa ajut prin orice cai pentru ca Argesul sa traiasca! Inclusiv financiar, macar pentru o tranzitie! Am mai avut in urma cu vreo cinci ani o incercare de a prelua clubul, oferisem atunci 1,5 milioane de euro, dar n-am ajuns la o intelegere”, a declarat Mutu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *