Anuntul SOC facut de omul DE INCREDERE al lui Gigi Becali – Vestea care le poate distruge sarbatoarea stelistilor

anuntul-sumbru-facut-in-timpul-sarbatorii-stelei-becali-ar-putea-ceda-presiunii-si-poate-renunta-sa-mai_size1Anghel Iordanescu, unul dintre apropiatii lui Gigi Becali si unul dintre cei caruia patronul Stelei ii cere parerea cand vine vorba de o decizie luata in cadrul clubului, face un anunt greu chiar in timp ce jucatorii Stelei sarbatoresc alaturi de fani titlul cu numarul 24. Fostul mare antrenor al echipei din Ghencea nu exclude ca Gigi Becali sa renunte definitiv la Steaua, totul din cauza presiunii la care a fost supus in ultima vreme.

“Lotul facut de Becali a castigat titlul. Spre bucuria stelistilor, a venit si aceasta performanta. Steaua a aratat ca se poate, a facut senzatie si in Europa League. Conditia principala pentru a continua pe acest drum este ca lotul acesta sa ramana impreuna si sa fie imbunatatit pe cateva posturi pentru a face fata in Liga Campionilor.

Cred insa ca trebuie sa ramana si cel mai important jucator al Stelei, si ma refer nu la un fotbalist, ci la Gigi Becali. Ma tem ca orice om are limitele lui, iar presiunea la care Gigi este supus il poate determina sa renunte la echipa.

Imi doresc sa ramana si Laurentiu Reghecampf, a facut o treaba buna si a avut o colaborare perfecta cu Becali. Tot ce a realizat echipa i se datoreaza lui Reghecampf. E de inteles daca pleaca, insa nu cred ca ar putea sa plece undeva in Romania. In momentul asta, nu exista nicio echipa mai buna decat Steaua.

Revenind la Gigi, ma tem ca orice om are limitele lui, iar presiunea la care el este supus il poate determina sa renunte la echipa. Stiu ca a spus in repetate randuri ca Steaua este a lui si nu i-o va lua nimeni. Pot sa spun ca in momentul de fata Steaua se confunda cu Gigi Becali, iar Becali se confunda cu Steaua. Clubul nu ar putea continua fara el.

Cred insa ca va face toate eforturile sa continue cu Steaua. Trebuie sa luam in considerare si presiunea la care este supus, dar eu sper sa mearga mai departe. Vedem ce se intampla la Dinamo sau Rapid. Imi e teama ca daca Gigi ar renunta la Steaua, clubul ar ajunge in aceeasi situatie.

Gigi va merge insa inainte si are o echipa administrativa care poate conduce bine clubul, formata din Argaseala, Teia Sponte, Gherghisor. Si Mihai Stoica trebuie mentionat, insa Gigi este cel care merita toate laudele. Ar fi fost bine sa fie si el acolo, in mijlocul stelistilor”, a spus Anghel Iordanescu la Special, in direct la Sport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.