404 Not Found


nginx
A început REVOLUTIA la Dinamo. 6 jucatori au fost chemati la RIN pentru a-si rezilia sau micsora contractele. – Sporting News

dinamo

Mai mulţi jucători de la Dinamo II au fost şi ei “convocaţi” de Negoiţă. Din câte se pare, aceştia vor fi anunţaţi că nu fac parte din noul proiect gândit de conducerea din Ştefan cel Mare.

________________________________________________________________________________________________________

Din informaţiile pe care le-am primit până la această oră, se pare că  Axente (26 de ani), Scutaru (26 de ani), Tudose (26 de ani), Dandea (25 de ani), Steliano Filip (19 ani) şi Stănescu (19 ani) au fost cei înştiinţaţi de conducere să se prezinte la hotelul deţinut de Negoiţă pentru a-şi clarifica situaţia la Dinamo. Apariţia lui Filip şi Stănescu pe lista ‘indezirabililor’ este una surprinzătoare, cei doi fiind consideraţi doi tineri de mare perspectivă (e greu de crezut că Negoiţă vrea să renegocieze contractele cu aceştia, având în vedere că oricum sumele pe care le primesc sunt destul de mici).

De notat că pe “lista neagră” se află mai multe nume astfel că, în momentul în care le vom afla, vi le vom comunica.

________________________________________________________________________________________________________

La Dinamo a început Revoluţia. Ţălnar şi Dinu au fost daţi afară, iar mai mulţi jucători le vor împărtăşi soarta.

Dezamăgit de faptul că echipa nu s-a calificat în cupele europene pentru noul sezon, Ionuţ Negoiţă, acţionarul din Ştefan cel Mare, a decis să taie în carne vie şi să restructureze din temelii lotul. “Câinii” vor începe reconstrucţia, urmând ca sezonul viitor să fie, cel mai probabil, unul de tranzit, care să îi ofere noului tehnician – cel mai probabil Petre Grigoraş – prilejul de a construi o echipă nouă, formată cu precădere din tineri.

“80% din jucători vor pleca”, a recunoscut numărul unu de la Dinamo în această dimineaţă, la Sport.ro, anunţându-şi astfel strategia pentru viitorul pe termen mediu.

Spusele lui Negoiţă au acoperire, acesta demarând deja planul de “curăţare” a echipei. ProSport a aflat că Dănciulescu&Co au fost convocaţi în această dimineaţă la stadion, la ora 10:00, în ciuda faptului că au sosit în Bucureşti spre dimineaţă (“câinii” s-au întors după ora 3, cu autorcarul, de la Galaţi, acolo unde au disputat ultimul meci din acest sezon, 1-0 cu Oţelul).

În şedinţa mai sus menţionată, oficialii din Ştefan cel Mare le-au transmis fotbaliştilor că trebuie să meargă în această după-amiază la RIN pentru a-şi rezilia contractele sau pentru a semna micşorarea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *