404 Not Found


nginx
Reghecampf explică egalul cu CS Severin: “A fost o săptămână foarte grea şi pentru jucători” – Sporting News

LaurentiuReghecampf_20iu12_x11111

Dupa spusele lui Reghecampf, jucatorii stelei au simptit socul arestarii lui Gigi Becali iar sentimentul a fost prezent in meciul cu CS Severin. Antrenorul Stelei susţine că jucătorii săi şi-au dorit foarte mult să învingă şi au dat dovadă de caracter, dar până la urmă au fost nevoiţi să accepte scorul de 1-1. Totuşi, Reghecampf dă asigurări că viaţa echipei nu se va schimba foarte mult după încarcerarea patronului.

“Am avut o săptămână foarte grea, a fost această problemă cu patronul echipei. Programul jucătorilor era făcut dinainte, nu i-am chemat din vacanţă. Le-am dat 10 zile libere, după care trebuiau să revină pentru acest meci. Ne gândim foarte atent când facem programul pentru aceşti jucători care vin din vacanţă.

Eu cred că toţi jucătorii au depus efort, au încercat să câştige meciul, a fost şi pentru ei o săptămână foarte grea.

Ne pare rău în primul rând pentru patron, suntem alături de el, dar nu-l putem ajuta decât prin câştigarea meciurilor. Noi încercăm să fim alături de patronul echipei, să îi oferim momente de bucurie. La Steaua, lucrurile vor fi ca şi până acum.

Noi am fost foarte dezamăgiţi de prestaţia unor jucători la meciul cu Viitorul. Când îmbraci tricoul Stelei, trebuie să demonstrezi că poţi face faţă. Dacă vom considera că există jucători care nu fac faţă, vor pleca”, a declarat Reghecampf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *