404 Not Found


nginx
Reghecampf schimba foaia dupa umilinta cu Viitorul!!! – Sporting News

viitorul

Szukala, Bourceanu, Rusescu şi Adi Popa vor fi introduşi pe teren din primul minut al meciului cu severinenii

Tehnicianul Reghecampf a fost extrem de deranjat de umilinta suferita in Ghencea, prima intentie a sa dupa meci a fost sa isi dea demisia. Acesta a declarat ca inca o partida inceputa cu rezervele este exclusa. In partida cu CS Turnu Severin antrenorul are alta formula de joc. Printre titulari ca reveni Szukala, acesta luandu-i locul in echipa lui Gardos, care este suspendat. Din pacate evolutia slaba a lui Doru Bratu l-a facut pe Reghecampf sa-l lasa pe banca de rezerve, in locul lui intrand titular Valeriu Lupu. In formula de baza ar urma sa intre si bourceanu, care face o pereche reusita cu Lucian Filip, fotbalist ce se afla pe lista celor de la FC Vaslui.

Raul Rusescu si Adi Popa vor fi si ei printre titulari, dupa ce la in meciul cu Viitorul acestia au fost lasati pe banca de rezerve, fiind introdusi cand trupa lui Hagi era in avantaj.

Decât să intrăm cu rezervele şi să ne facem de râs, mai bine nu mai jucăm deloc, stăm pe bancă şi gata! Ori intrăm cu prima echipă, ori deloc! Nu ne facem de râs pentru alţii, cărora nu le pasă, a fost mesajul celor doi jucatori catre banca tehnica

Echipa lui Reghecampf a reusit sa stranga in acest sezon 23 de victorii , marcând 69 de golluri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *