Vezi ce are voie sa faca Gigi Becali si ce ii este interzis in inchisoare!

media_136922458567129900

Gigi Becali si-a intrat in ritmul vietii de detinut! La Penitenciarul Rahova, omul de afaceri a fost informat de gardieni ce are voie si ce nu are voie sa faca in inchisoare in aceasta perioada! Viata s-a schimbat complet pentru Gigi Becali! Latifundiarul este, acum, doar un detinut oarecare si trebuie sa se conformeze normelor impuse in penitenciar!

Ieri, la prima ora, lui Becali i s-a facut instructajul, in care i s-a explicat ce nu ar trebui sa faca in puscarie, pentru a nu avea probleme! Apoi, i s-au expus si partile pozitive, in care a aflat ce are voie sa faca in timpul zilei si mai ales in momentele in care primeste vizite din exterior.

Surse din preajma omului de afaceri sustin ca, in timpul instructajului, el a avut o atitudine smerita, s-a aratat ascultator si singurul lucru pe care-l spunea din cand in cand era “Da, tata”!

CE ARE VOIE SA FACA BECALI IN INCHISOARE

 • A primit un card intern, de pe care detinutul Gigi Becali poate sa faca, saptamanal, cumparaturi in valoare de 350 de lei de la magazinul din incinta penitenciarului.
 • Are voie sa dea de pe telefonul fix al inchisorii zece telefoane, dar de scurta durata, la numere diferite (ATENTIE, ele au fost declarate de Becali la intrarea in puscarie) in fiecare zi.
 • Are dreptul la trei ore de plimbare pe zi in locul special amenajat pentru detinuti ca el
 • I se vor face analizele complete la spitalul inchisorii
 • Are voie sa primeasca lenjerie de corp (maiouri, chiloti, bluze de corp), cate 10 bucati, pijamale, 10 perechi de ciorapi: doua  perechi de incaltaminte, doua bucati de lenjerie de pat, doua costume de haine sau un pantalon si sacou, cinci camasi, doua cravate, o unghiera, feon, ochelari de vedere (iar el are nevoie), un ceas de mana, doua ace de cusut, doua papiote, un fierbator, un filtru de cafea, un televizor de diagonala 51cm, cate un set de joc de sah, table, rummy si carti de joc, dar si obiecte de uz personal!

CE NU ARE VOIE SA FACA BECALI IN INCHISOARE

 • Nu are dreptul, pe toata perioada detentiei, la calculator si internet!
 • Nu ii este permis sa aiba telefon mobil! Va suna doar de la telefonul inchisorii!
 • Nu are voie sa consume alcool!
 • Nu are voie cu bani in penitenciar!
 • Nu are dreptul sa se plimbe prin curtea inchisorii!
 • Nu are voie sa obligat sa pastreze curatenia si ordinea in celula!

2 thoughts on “Vezi ce are voie sa faca Gigi Becali si ce ii este interzis in inchisoare!”

 1. Se pare că vărul patronului Stelei, Giovani Becali, intenționează să cumpere Penitenciarul Rahova și să construiască un palat în curtea interioară, astfel încât Gigi să beneficieze de tot confortul și luxul cu care este obișnuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.