404 Not Found


nginx
De ce a vrut sa fuga Becali in Dubai si cum si-a petrecut ultimele ore de libertate – Sporting News

becaliarestat

Gigi Becali a simptit ca i se pregateste ceva si a incercat sa paraseasca tara duminica seara, dar nu cu directia Israel, asa cum a lasat sa se inteleaga. Acesta si-a trait ultimele doua zile de libertate in stilul sau caracteristic. Desii a stiut tot timpul ca situatia lui este una destul de grava, patronul Stelei a incercat sa para relaxat si a itonizat posibila condamnare pe care Mihai Stoica ar fi putut sa o primeasca ieri. Gigi Becali a declarat ca dorea sa decoleze spre Israel, dar defapt destinatia reala a acestuia este Dubai, acolo unde a mai fost de doua ori in aceasta primavara pentru a-si pregati exilul. Planul sau a fost dejucat de cei de la SRI, carel-au blocat pe aeroport.

Cum şi-a petrecut Gigi ultimele ore de libertate
Duminică
14:00 A comentat la România TV posibila condamnare a lui MM Stoica în Dosarul Transferurilor: “În cazul în care el va fi închis, eu o să am grijă de familia lui, iar jucătorii vor evolua cu numele său pe tricouri. Oricum, eu am contract cu un penitenciar şi aduc deţinuţi să muncească la sere. O să încerc să îl aduc şi pe el să mîncăm o roşie împreună”.

15:30 A negat că vrea să fugă: “Nu plec nicăieri, diseară voi fi la meci. Am fost plecat din ţară, dar m-am întors”.

20:00 A ajuns la Stadionul Ghencea pentru partida pe care Steaua a disputat-o cu Viitorul Constanţa, echipa patronată de naşul său, Gheorghe Hagi.

22:00 A plecat de la meci în minutul 75, a trecut pe acasă pentru a-şi lua bagajele şi a mers la aeroport, de unde intenţiona să plece în Dubai cu un avion privat.

23:00 A intrat în direct la DigiSport pentru a-şi exprima bucuria că echipa sa a pierdut, facilitînd formaţiei lui Hagi salvarea de la retrogradare.

23:55 A fost oprit de poliţia de frontieră, deoarece pe numele său se emisese o interdicţie de a părăsi România.

Luni
13:00 A mers în biroul său de la Parlament, unde a aşteptat decizia ÎCCJ.

18:00 A primit vestea condamnării în timp ce se afla în direct la România TV. După aflarea sentinţei s-a închis în birou mai bine de o jumătate de oră.

18:35 A ieşit să vorbească pentru ultima oară cu presa şi a dat declaraţii timp de 35 de minute.

19:15 A fost aşteptat afară de Mihai Stoica, cel care l-a însoţit pînă la casa din Pipera.

19:35 A ajuns acasă, unde a fost aşteptat de toată familia, inclusiv verii Ioan şi Victor Becali, dar şi de Valeriu Argăseală.

20:25 A plecat de acasă prin ieşirea din spate, pentru a evita întîlnirea cu presa.

20:45 A ajuns la sediul Poliţiei Ilfov, unde s-a predat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *