steaua

Arestarea lui Gigi Becali a produs un cutremur si la Steaua. Echipa Ros-Albastra a avut anul acesta cel mai bun sezon din ultimi ani iar fanii stelei se intreaba daca problemele pe care le are patronul Gigi Becali isi vor face simptita prezenta in finantarea stelei. ,,Ce se va intampla cu Steaua?”, a fost una dintre intrebarile puse lui Gigi Becali dupa ce acesta a aflat ca trebuie sa plece la inchisoare. Desi acesta era sleit de puteri a dat un raspuns promt: ,,Steaua mai are nevoie acum de finantare!? Steaua va fi pana la capat si macar satisfactia asta sa o am acolo. Sa ma uit la Steala de la Televizor.”

Echipa din Ghencea este in momentul de fata singura formatie din Romania care se autofinanteaza de vreo doi ani, iar cel putin pana la toamna echipa nu ar trebui sa simpta socul arestarii lui Gigi Becali, dar lucrul acesta doar daca se califica in grupele Champions League, unde premiile vor creste din acest sezon iar daca Steaua va avea un market poll favorabil, atunci incasarile din aceasta competitie s-ar ridica la aproape 20 de milioane de euro.

In  lipsa patronului stelei Teia Sponte si varul virgil vor fi la butoanele echipei, Argaseala si Ghiorghisor vor fi responsabili cu partea administrativa iar Reghe si managerul vor avea responsabilitatea sportiva iar Daniel Stanciu va fi scos dis joc.

Becali a transmis un mesaj  celor la care le lasa clubul pe maini ,,Stati linistiti, sa nu va certati intre voi, eu voi ramane sef, vom tine mereu legatura.”
4 milioane de euro vor intra săptămâna viitoare în conturile Stelei din partea UEFA, şi atunci se vor achita şi restanţele salariale ale fotbaliştilor şi angajaţilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *