404 Not Found


nginx
CSU Ploiesti a restabilit egalitatea in finala – Sporting News

csu-ploiesti

Stiri si pariuri baschet: CSU Ploiesti a invins-o cu 83-78 pe BC Mures in meciul doi din finala play-off-ului Ligii Nationale si astfel scorul general este 1-1

Duminica de la ora 20:00, BC Mures si CSU Ploiesti s-au intalnit in meciul numarul doi din cadrul play-off-ului Ligii Nationale de baschet masculin. In primul meci desfasurat sambata BC Mures a castigat destul de usor cu 91-81. Primul sfert a fost foarte important deoarece a fost castigat de BC Mures la 8 puncte diferenta si apoi pana la final doar a mentinut aceasta diferenta. E drept ca in ultimul sfert a avut ceva emotii deoarece la un moment dat CSU Ploiesti chiar a condus cu 2 puncte diferenta, insa gazdele au avut forta sa revina si sa castige la o diferenta de 10 puncte. Cel mai bun marcator in acest prim meci a fost Ciric de la BC Mures cu 24 puncte.

Si in meciul doi tot primul sfert a fost cel mai important, insa de data aceasta a fost castigat cu 31-21 de CSU Ploiesti. Pana la pauza BC Mures a mai redus putin din diferenta, insa pana la urma inaintea ultimului sfert echipa prahoveana avea tot 10 puncte avans. BC Mures a reusit insa sa revina si chiar a egalat la 67-67. Totusi pana la urma CSU Ploiesti a castigat meciul cu 5 puncte diferenta. Cei mai buni marcatori ai meciului cu 20 de puncte au fost Peciukas de la BC Mures si Mohammed de la CSU Ploiesti.

Urmatoarele doua meciuri din finala play-off-ului vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani, mai precis in 25 si 26 mai 2013. Ambele meciuri se vor desfasura la Ploiesti si vor fi incluse in oferta de pariuri de la bet365, site care are cele mai tari promotii baschet din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *