seicii-de-la-city-sunt-disperati-sa-li-se-dea-atentie-contra-ataca-nebunia-de-la-united-cu-un-transfer_size1

Manchester a tinut primele pagini ale tuturor ziarelor de sport din lume dupa anuntul bomba facut de Sir Alex Ferguson, cel care a anuntat ca se va retrage la finalul sezonului, dar si dupa ce oficialii de pe Old Trafford au anuntat ca David Moyes ca antrena echipa din sezonul viitor.

Si ei in cautare de putin atentie, seicii de la City nu vor deloc sa se lase mai prejos si sunt dispusi sa cheltuie sume enorme in aceasta vara.

Potrivit Sport Catalunya, prima tinta importanta pentru Mancini si ai sai este pustiul El Shaarawy, noua senzatie a lui AC Milan, pentru care City a inaintat deja o oferta de 35 de milioane de euro.

Desi prioritatea numarul unu este “Faraonul” El Shaarawy, Manchester City s-ar putea reorienta in cazul in care negocierile se impotmolesc, acestia avandu-l pe lista si pe Isco de la Malaga.

Sport Cataluya sustine insa ca mutarea are sanse mari sa se faca, mai ales dupa ce AC Milan l-a declarat transferabil pe El Shaarawy, insa numai in cazul in care echipa care il cumpara va plati ‘pretul corect’.

AC Milan si Manchester City nu ar fi la prima afacere incheiata, cele doua echipe intelegandu-se in iarna trecuta si pentru trecerea lui Mario Balotelli in Serie A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *