DEZASTRU pentru Rapid: NU A PRIMIT LICENTA si va juca in B sezonul viitor! U Cluj e in aceeasi situatie!

licenta-in-liga-i-patru-echipe-afla-daca-vor-mai-ramane-in-prima-liga-raman-doar-12-echipe-in-sezonul_1_size1

Rapid nu a primit licenta pentru sezonul viitor. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne ramane ultima speranta pentru giulesteni. DEZASTRU pentru Rapid: NU A PRIMIT LICENTA si va juca in B sezonul viitor! U Cluj e in aceeasi situatie! Prima reactie din Giulesti:

UPDATE, 23.30 U Cluj este in aceeasi situatie ca si Rapid. Clubul clujean nu a primit licenta si va juca in B sezonul viitor.

“Am primit raspunsul oficial si este negativ. Nu am primit licenta, din aceleasi motive pentru care si Comisia de Licentiere ne-a refuzat-o. In 21 de zile mergem la TAS.”, a declarat administratorul judiciar al lui U Cluj, Horia Tiril, pentru ProSport.

UPDATE, 23.20 Ioan Taban: “Este o situatie disperata. Avem 21 de zile la dispozitie pentru a face apel la TAS. Ar fi un dezastru, din toate punctele de vedere, sa retrogradam.” (DolceSport)

UPDATE, 23.14 OFICIAL: Rapid nu a primit licenta din partea Comisiei de Apel!

“Am primit o adresa din partea Comisiei acum cateva minute in care ne comunica faptul ca ne-au respins cererea de acordare a licentei. Practic, din ce spun dansii aici, s-a pastrat hotararea instantei de fond. Este o decizie nedreapta, inseamna ca nu s-a inteles nimic”, a spus, pentru MEDIAFAX, Ioan Taban.

UPDATE, 22.13 Comisia de Apel a reintrat in sedinta, dupa ce un membru nu a fost de acord cu neacordarea licentelor pentru Rapid si Severin, anunta DigiSport.

UPDATE, 21.07 Conform unor surse federale citate de ProSport, Rapid, CS Severin si Gloria Bistrita nu vor primi licenta pentru sezonul viitor. U Cluj se asteapta la o decizie favorabila din partea Comisiei de Licentiere. Conform sursei citate, Otelul Galati va primi licenta pentru sezonul viitor.

UPDATE, 20.23 Fanii giulesteni au aflat din surse proprii ca Rapid nu a primit licenta pentru sezonul viitor. Deocamdata, clubul nu a facut niciun anunt oficial. Decizia finala poate fi luata pana la ora 24.00

Comisia de Licentiere a LPF anunta azi pana in ora 24.00 echipele care vor primi licenta la apel. Gloria Bistrita e prima care a cedat. Echipa lui Nae Manea e ca si retrograta si nu a mai depus apel. Rapidistii in schimb au anuntat ca vor merge la TAS daca nu vor primi azi licenta pentru prima liga.

“Daca regulamentul spune ca nu poti sa bagi pe nimeni de jos, nu ai ce sa faci. Daca raman 10-12 echipe, asta este, jucam cu cate raman. Ce sa facem daca asa e regulamentul federatiei? Noi ne adaptam. Bineinteles ca eu fac valuri, pentru ca mie imi convine sa jucam tot in 18 echipe sau macar in 16. Sub 16 nu prea e bine, pentru ca suntem o tara de 20 de milioane de oameni, ce Dumnezeu?”, a declarat Dragomir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.