Full Tilt Poker Free $10_PokerNews_20130509-035613.png

Deschide un cont Full Tilt Poker și primești 10$ în mod complet GRATUIT – nici nu trebuie să efectuezi un depozit!

Jucătorii care se înscriu la Full Tilt Poker primesc fiecare 10$ pe gratis, însemnând că poți să vezi cu ochii tăi cât de frumos este softul, cât de interesante sunt jocurile cash și oferta de turnee fantastice fără să trebuiască să riști banii tăi. Bonusul de 10$ pe gratis este compus din patru tichete de câte 2$ pentru jocurile cash și patru tichete Sit&Go de 0,50$ fiecare, fiind foarte simplu să revendici aceste tichete.

Înregistrează contul tău Full Tilt Poker și, în termen de șase ore, vei primi primul tichet de 2$ la mesele cash, dar și primul tichet SNG de 0,50$. După ce ai folosit ambele tichete, vei deveni eligibil pentru următoarea tranșă de vouchere pe care Full Tilt Poker le va credita în contul tău la 06:00 ET, următoarea zi.

După ce ai profitat de această ofertă excelentă și ai descoperit motivele pentru care zeci de mii de jucători aleg Full Tilt Poker în fiecare zi, poți să revendici un superpachet First Deposit Welcome. Acesta include zece tichete gratuite în Seria Freeroll First Deposit de 50.000$, dar și un tichet gratuit de 2,25$ pentru turnee pe bani reali. În plus, primele tale trei depozite îți vor da dreptul la un bonus de start de 100% până la o valoare maximă combinată de 600$!

Descarcă softul Full Tilt Poker astăzi și prinde cât mai multă valoare pe gratis!

incepe jocul ful tlt

  • Bonusul de 10$ pe gratis este format din 4×2$ tichete Ring Game și 4×0,50$ tichete Sit&Go.

  • Primul tichet Ring Game de 2$ și primul tichet Sit&Go de 0,50$ va fi creditat în contul tău Full Tilt Poker în termen de șase ore de la deschiderea contului.

  • Trebuie să folosești ambele tichete zilnice înainte ca acestea să expire pentru a putea primi în următoarea zi alte două tichete. De exemplu, dacă nu folosești tichetele în termen de șapte zile de la primirea lor, nu vor fi creditate noi tichete în ziua următoare. Pe lângă asta, dacă folosești numai unul din tichetele Ring Game de 2$, în ziua următoare va fi creditat un nou tichet de 2$ Ring Game, dar nu vei primi și un tichet de 0,50$ pentru Sit&Go.

  • Tichetele Ring Game expiră în termen de șapte zile complete de la creditarea lor în contul tău.

  • Tichetele Sit & Go expiră în termen de 14 zile de la creditarea lor.

  • Poți vedea statusul tichetelor tale prin intermediul casieriei Full Tilt Poker.

  • Decizia managementului Full Tilt Poker este finală.

  • Full Tilt Poker își rezervă dreptul să modifice sau să anuleze această promoție cu 10$ pe gratis în orice moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *