404 Not Found


nginx
Biciclete mountain bike pentru imbinarea utilului cu placutul – Sporting News

home-2

Alegand biciclete, indiferent daca doriti sa va relaxati sau sa le folositi ca mijloc de transport, aveti la indemana o solutie extrem de placuta si mai ales eficienta pentru mentinerea sanatatii. O bicicleta va permite sa va distrati si sa faceti miscare in timp ce protejati mediul inconjurator, pentru ca o bicicleta nu polueaza!

Ele va ajuta sa fiti mai rapizi cand efectuati drumuri in scop domestic, sau pentru serviciu si va scapa de neplacerile traficului rutier. Indiferent de scopul pentru care doriti sa achizitionati o bicicleta, aveti la dispozitie o multime de optiuni astfel incat sa alegeti modelul perfect pentru dumneavoastra.

Primul criteriu de care trebuie sa tineti cont este scopul pentru care alegeti bicicleta si suprafata pe care aceasta va rula: pavaj si asfalt, sau direct pe pamant. Bineinteles, exista si modele potrivite pentru ambele suprafete, care sunt sufiecient de versatile si pot fi utilizate oriunde.

Cel mai popular model din gama de biciclete este bicicleta normala, de drum. Ea are un cadru clasic, ghidon arcuit sau liniar si au mai multe viteze. De asemenea, ele au o greutate mai redusa pentru a fi usor de manevrat in fiecare zi si sunt potrivite si pentru incepatori si pentru biciclisti entuziasti. In orice caz, este esential sa alegeti domensiunea potrivita pentru a putea pedala liber si a nu fi constransi de o sa prea inalta sau un ghidon prea jos. In aceasta categorie intra si cursierele, adica bicicletele cu roti si cadru subtiri, care din biciclete de curse s-au transformat in solutii pentru mobilitatea urbana eficienta.

Cealalta categorie este reprezentata de biciclete mountain bike. Acestea sunt inzestrate cu dispozitive speciale pentru a absorbi socurile din timpul mersului pe teren accidentat si au un cadru mai rezistent decat modelele uzuale. De asemenea, au mai multe viteze, fiind mai adaptabile decat o bicicleta uzuala.

Alegand biciclete mountain bike aveti o solutie perfecta atunci cand intalniti un trotuar degradat, de exemplu, pentru ca nu veti fi nevoit sa reduceti viteza. In felul acesta, ele sunt potrivite si pentru oras, adaptandu-se situatiilor neprevazute si ajutandu-va sa ajungeti la timp oriunde va propuneti.

Pe langa faptul ca sunt utile, noile modele de biciclete au cunoscut o mare popularizare in ultimii ani si se incearca in continuare lansarea de noi modele care sa combine performanta cu un design original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *