404 Not Found


nginx
Raspunsul lui Mutu la oferta lui Becali: “Hmmm, Steaua, interesant!” Vezi mesajul pe care l-a transmis dinamovistilor – Sporting News

569333-mutu

UPDATE 21:26 / Mutu a anunţat şi pe Facebook că este interesat de oferta Stelei, însă a ţinut să le transmită un mesaj dinamoviştilor, mai ales după ce aceştia au reacţionat pe Twitter: “Hmmmm Steaua? Interesant! Vedem ce va fi! Oricum unde voi fi sau voi juca voi rămîne un simpatizant al lui Dinamo, dar….!”, a fost al doilea mesaj al lui Mutu.

După ce Adrian Mutu, 34 de ani, a spus că nu ar declina o ofertă din partea Stelei, patronul echipei din Ghencea, Gigi Becali, a anunţat că îi va propune un contract liderului echipei naţionale.

Mutu a dat o primă replică la declaraţiile lui Gigi Becali, în acestă seară, însă deocamdată rămîne destul de reţinut: “Hmmmm Steaua ?? Interesant!!!vedem ce va fi!”, a fost mesajul lui Adrian Mutu de pe Twitter.

“Briliantul” ar accepta o ofertă din partea Stelei, mai ales dacă Ajaccio ar retrograda. În cazul în care va ajunge la echipa lui Reghecampf, Mutu ar putea avea din nou şansa de a evolua în Champions League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *