404 Not Found


nginx
Messi, esti pe ‘receptie’? :) Cel mai tare GOL din 2013 vine de la un pusti grec! A luat mingea, a trecut de 7 oameni si a sutat imparabil! – Sporting News

messi-esti-pe-receptie-cel-mai-tare-gol-din-2013-vine-din-grecia-a-luat-mingea-a-trecut-de-7-oameni-si_size1Tanarul Fetfatzidis (22 de ani) a macat golul de 4-2. A facut o cursa superba, iar dupa ce a trecut de 7 oameni a marcat. Daca il punem si pe portar… sunt 8 🙂 Meciul conta pentru semifinalele Cupei Greciei, iar Olympiakos aproape s-a calificat in finala. Dupa 6-2 in mansa tur, e greu de crezut ca Panthrakikos mai poate intoarce soarta calificarii, fie si pe teren propriu.

Grecii sunt in plin proces intinerire a echipei nationale, dupa ce multi dintre titularii obisnuiti nu mai sunt ‘la prima tinerete’. Si asta s-a vazut si la ultimele turnee finale, mai ales la Euro 2012. Grecia a terminat pe locul 2 grupa de la EURO 2012, in care au mai jucat Polonia, Cehia si Rusia. Apoi a pierdut cu 4-2 in sferturi, in fata Germaniei.

Fetfatzidis este unul dintre tinerii pe care se va baza nationala tarii sale la urmatoarele turnee finale. In acest moment, Fetfatzidis este cotat la 3,2 milioane de euro. Mijlocasul va implini 23 de ani in luna decembrie, iar pana acum a strans 13 meciuri pentru nationala Greciei, in care a marcat de trei ori.

Mai mult decat atat, lui Giannis Fetfatzidis chiar i se spune Messi ‘de Grecia’. El este monitorizat de mai multe cluburi europene si este aproape sigur ca va pleca in vara de la Olympiakos. In acest moment Olympiakos este deja campioana in Grecia, cu o etapa inainte de final. Are 15 puncte mai mult decat PAOK Salonic, echipa de pe locul 2.

[youtube id=”z1O5b6jFhVI” width=”620″ height=”360″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *