404 Not Found


nginx
Barbatii celebri ai Romaniei au gasit leac impotriva cheliei! Iata cine a facut pana acum transplant de par! – Sporting News
Imaginea publica este deosebit de importanta pentru vedetele masculine din Romania, astfel ca, afectati de calvitie, o parte dintre acestia au decis sa urmeze proceduri chirurgicale costisitoare de impant de par. Iata cine este acum mai pletos decat in urma cu cativa ani.

vedete-implant-par-calvitie

Mihai Traistariu este cel mai nou exemplu de vedeta masculina care a decis sa combata calvitia prin implant de par. Cantaretul marturiseste ca ajunsese sa sufere foarte mult atunci cand se uita in oglinda si vedea ca parul i se imputina pe zi ce trece, astfel ca a hotarat sa apeleze la specialistii dintr-o clinica din Turcia. Acestia i-au extras peste 6000 de fire de par din zona cefei, pe care i le-a implantat in zona frontala.

Sorin Brotnei, cunoscut publicului din trupa Akcent, este alt cantaret celebru care a apelat la astfel de proceduri chirurgicale, tot in Turcia. Spre deosebire de Traistariu, Sorin a preferat sa pastreze pana acum discretia in privinta acestei interventii.

“Simteam ca pierd controlul odata cu pierderea parului. Am aflat de metoda FUE, pe care si-a facut-o si Mihai, si am inceput sa cautat clinici. Am gasit o clinica mai accesibila in Turcia si mi-am facut implantul. Mi-am pus 3100 de grefe. Nu m-a durut absolut deloc. Acum sunt Harry Potter”, a marturisit el la Happy Hour.

Dan Bittman ingroasa, se pare, randul vedetelor masculine care au apelat in ultima perioada la acest tip de implant. Artistul nu a confirmat acest lucru, insa, in ultima vreme, au aparut o serie de indicii care il dau de gol. Conform Click, el ar fi apelat tot la specialistii turci, platind pentru o interventie in jurul a 4000 de euro. Cantaretul s-a tuns scurt si si-a acoperit recent capul cu o sapca, pentru concertul pe care l-a sustinut recent, semn ca ar fi dorit sa ascunda semmnele interventiei din varful capului, zona afectata de calvitie.

Lista barbatilor celebri care au recurs la acest tip de interventie este completata de Gica Popescu. Fostul jucator al echipei nationale de fotbal a recurs la o operatie costisitoare, de 50.000 de euro, efectuata in Emiratele Arabe Unite. Rezultatul este insa senzational, sportivul parand ca a intinerit cu 20 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *