404 Not Found


nginx
Murray a castigat Mastersul de la Miami – Sporting News

Andy-Murray-Miami-trophy-2013-beach_2923162

Conform ultimelor stiri tenis internationale, britanicul Andy Murray a castigat pentru a doua oara in cariera turneul masculin din Miami dupa o finala de trei seturi cu spaniolul David Ferrer

Duminica seara s-a desfasurat finala turneului masculin de la Miami intre britanicul Andy Murray si spaniolul David Ferrer. Bilantul intalnirilor directe inaintea acestei finale era unul stras, Andy Murray conducand cu 6-5. Asa ca britanicul era favorit la victorie si acum. Asta insa nu s-a vazut in primul set pe care David Ferrer l-a castigat foarte clar cu 6-2. Setul doi a fost unul mai echilibrat, dar controlat de Andy Murray care l-a castigat cu 6-4. Astfel s-a mers in setul decisiv, unde cei doi au mers cap la cap pana in tie-break unde Andy Murray s-a impus clar cu 7-1. A fost un set destul de ciudat, cel putin la inceput cand in primele sase game-uri au avut loc tot atatea break-uri. Pentru Andy Murray aceste este al doilea succes din cariera la Miami, primul fiind reusit in 2009. In urma acestei victorii, Andy Murray revine pe locul 2 in clasamentul ATP, in timp ce David Ferrer urca pe locul 4.

Potrivit altor stiri si rezultate tenis de la bet365, tot in acest week-end s-a desfasurat si finala feminina de la Miami, castigata de americanca Serena Williams. Aceasta nu a inceput prea bine meciul, pierzand primul set cu 6-4 in fata rusoaicei Maria Sharapova. A reusit insa sa revina foarte bine, castigand celelalte doua seturi cu 6-3 si 6-0. Astfel americanca si-a adjudecat al saselea turneu aici la Miami. Precedentele succese au fost obtinute in 2002, 2003, 2004, 2007 si 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *