404 Not Found


nginx
Marika Fruscio, topless: Iată ce a văzut Pippo Inzaghi – Sporting News

Dacă este vreo starletă italiană care ştie cum să se menţină în actualitate, aceea este, cu siguranţă, Marika Fruscio. De la zvonul că ar fi cuplată cu Pippo Inzaghi până la un sân „scăpat”, nimic nu a lipsit din arsenalul modelului.

Iar dacă e vară şi plaja e la modă, cum putea să piardă vedeta de televiziune prilejul de a se lăsa surprinsă într-un topless incendiar?

Şi, dacă tot a ieşit un pictorial, de ce să nu toarne Marika gaz pe foc readucând în atenţie subiectul Pippo Inzaghi? Că doar acum, după prestaţia jalnică a Italiei, multă lume regretă că atacantul lui Milan nu a fost pe teren, în Africa de Sud.

„Hmmm, el pretinde că nu s-a întâmplat nimic între noi şi spune simplu: «Vreau să fiu cu iubita mea». Dar ştie ce a fost. Mai mult, sunt de neatins. Am mulţi martori care mi-au auzit convorbirile telefonice”, a declarat italianca, dezamăgită pentru că:

„Am fost drăguţă cu el, mai ales în intimitate. Doare să ştii că tot ce a vrut a fost să se distreze. Şi când te gândeşti că îmi povestea despre cât de absurd ar fi să se însoare cu Alessia Ventura, (iubita lui Inzaghi – n.n.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *