In incercarea de a elimina consumul de tutun apar tot felul de idei, care mai de care mai ciudate, in speranta ca intr-o buna zi oameni nu vor mai fuma. Insa, multi oameni nu stiu ca deja exista o modalitate de a elimina consumul de tutun foarte usor, cu ajutorul tigarilor electronice.

Un profesor din Singapore sustine ca a gasit solutia pentru a elimina decesele premature cauzate de consumul de tutun: interzicerea tutunului celor nascuti dupa anul 2000, incepand cu 2018. Pentru a nu exista probleme pe viitor, profesorul Berrick a propus ca anul de baza sa se schimbe in fiecare an, pentru a se asigura ca nimeni nu va mai putea sa isi cumpere tigari, trabucuri sau alte produse ale tutunului, vreodata.

Cu toate ca aceasta idee pare destul de bizara (tinand cont ca exista deja politica „sub 18 ani” in mai multe tari), exista guverne care sunt dispuse sa o ia in considerare. Am putea spune ca este putin confuza aceasta propunere. Daca ne intrebati pe noi cei de la Tigaraelectronica-nr1, va vom spune ca tigara electronica este, cu siguranta, o optiune mai buna. Si o sa va aratam si de ce.

Dupa cum probabil multi dintre voi stiu, la inceputul secolului 20, SUA au incercat sa elimine consumul de alcool prin interzicerea acestuia. Insa, aceasta solutie nu a facut altceva decat sa stabilizeze crima organizata, care exista si astazi. Si dupa cum probabil observati nu a reusit sa elimine consumul de alcool.

In ceea ce priveste fumatului, tigara electronica ar fi o solutie mai buna decat interzicerea fumatului. Trebuie sa fim realisti si sa ne gandim ca mereu vor exista persoane care vor folosi tutunul si nicotina, asa cum exista persoane care consuma alcool.

Tigarile electronice pot fi o solutie mai buna pentru a elimina consumul de tutun deoarece indeplinesc cerintele si nevoile pe care le au fumatorii. In fond, asta isi doresc si cei care cauta idei si care intocmesc legi anti-fumat. In cazul in care obiectivul este de a reduce consumul de tutun, cea mai buna modalitate de a face asta, este de a incuraja utilizarea de tigari electronice.

Tigarile electronice nu ard. Fara ardere inseamna ca nu exista fum; lipsa fumului implica inexistenta bolilor asociate acestuia; eliminarea bolilor legate de fumat este o optiune mai buna pentru toata lumea, pe termen lung, si indeplineste obiectivele guvernelor.

Guvernele ar trebui sa ia in considerare tigara electronica pentru ca acest produs are intr-adevar potential sa elimine consumul de tutun. Ar trebui sa fie facute mai multe teste, mai multe studii si ar trebui ca oamenii sa fie incurajati sa foloseasca cu incredere tigara electronica pentru ca nu prezinta niciun pericol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *