Joaca zilnic remi pe internet gratuit sau pe bani cu jucatori de remi din intreaga lume. Va prezentam Remiroyal cel mai bun program de remi online in limba romana. Acum este foarte simplu sa joci jocul tau favorit pe internet, datorita programului RemiRoyal.

Pentru a juca remi pe internet cu ajutorul programului Rummy Royal trebuie sa descarcati intai programul de remi. Descarca acum programul de remi. Aveti mai jos un mic tutorial care va ajuta sa instalati programul si sa va deschideti un cont online pentru a juca cu persoane din intreaga lume.

1. Un fisier “Download” va aparea in fata. Apasati butonul “Run” pentru a continua

2. O noua fereastra se va deschide. Apasati butonul “Open”

3. O fereastra ce va avertizeaza in legatura cu softul ce urmeaza sa-l instalati va aparea, apasati “Run” pentru a continua

4. Setup-ul se va deschide. Urmariti instructiunile apsand butonul “Next”

5. Fereastra ce va apare contine termenii si conditiile site-ului cu care trebuie sa fiti de acord pentru a va crea cont. Apasati ” I Accept” pentru a continua.

6. Apasati tasta ” Install” pentru a instala softul Rummy Royal

7. Cand instalarea este in proces veti vedea urmatoarea imagine

8. Imediat ce instalarea este completa vi se va afisa o fereastra de confirmare. Bifati casuta ” Lunch Rummy Royal ” si apasati butonul “Finish”

9. Acum va puteti crea un cont nou la Rummy Royal si sa dati drumul la joc. Pentru a crea un cont nou dati click pe butonul verde cu Jucator Nou.

10. Va aparea o fereastra pop up unde trebuie sa va introduceti datele.

11. Va prezentam un exemplu cum trebuie sa arate forumularul completat. Cu 1 am numerotat locul unde primiti sfaturi cum trebuie completat, cu 2 am numerotat locul unde trebuie introduse datele personale, cu 3 am notat locul unde trebuie sa selectati daca suneti barbat sau femeie. ATENTIE la pasul 4 selectati pietre pentru a vedea piesele de remi cand jucati si nu carti !!! La nuamrul 5 trebuie sa confirmati ca sunteti de acord sa primestipe mail cele mai noi stiri si ca ai peste 18 ani. dupa ce ai completat tot apasa pe inregistrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *