Adina Barbu cu baloanele si buclele in vant. Nu e usor sa treci neobservata ca femeie daca arati ca Adina Barbu. Echipata cu o fusta nici prea-prea, nici foarte-foarte, bruneta a dat o fuga la coafor pentru a-si pune mai bine in valoare podoaba capilara. Ca de obicei, privirile celor din jur, fie barbati pofticiosi, fie femei invidioase, s-au oprit asupra bustului impresionant. De aceasta data, insa, Adina nu a vrut sa iasa in evidenta doar prin “baloanele” ei impozante, ci si prin niste bucle de toata frumusetea, care i-au accentuat si mai mult imaginea de “diva carpatina”.

Jasmine a fost contactata de parintii lui Leo si rugata sa renunte la plangere si la proces: “Mi-au promis ca vor face orice sa il tina departe de mine!”. Incredibil, dar adevarat! Jasmine a primit o sustinere neasteptata in razboiul cu Leo de la Strehaia. In urma cu doua zile, dansatoarea a fost contactata telefonic de parintii fostului iubit, care i-au marturisit ca fac tot ce le sta in putinta sa il tina departe de ea. In schimb, i-au cerut sa il crute de procese si reclamatii la politie. De mai bine de un an, intre Jasmine si Leo de la Strehaia, fosti iubiti, se poarta un razboi pe fata. El o loveste din toate partile, acuzand-o de fel de fel de apucaturi neortodoxe, ca mai apoi sa-i declare dragostea vesnica. In replica, dansatoarea il face cu ou si cu otet si se plange ca este hartuita. Ultima batalie s-a purtat chiar in studioul CANCAN TV, unde blonda a venit sa explice cum a aparut pe piata un film porno in care se presupunea ca este ea facand sex cu o femeie si un barbat.

Presedintele-manechin Dragos Savulescu sufera din dragoste. A plans ca un copil de ziua fostei iubite. La Dinamo nu toti investitorii pot fi fericiti in acelasi timp. Daca lui Cristi Borcea ii merge de minune, dupa ce proaspata lui sotie Alina a aflat ca este insarcinata, Dragos Savulescu a fost lovit de un ghinion cumplit in plan personal. Cel mai tanar actionar al “cainilor” si, totodata, cel mai musculos presedinte din Liga I a avut parte de un esec sentimental in relatia cu superba Madalina Ghenea. Ajunsa una dintre cele mai ravnite femei din Italia dupa aparitiile ei in cele mai importante reviste si emisiuni din “Cizma”, Ghenea a decis sa puna capat idilei cu Savulescu din cauza distantei care ii separa, dar si a faptului ca si-ar fi gasit un alt iubit, care i-a facut cadou un apartament luxos si foarte scump in inima Romei.

Adelina a fost fluierata de admiratori in timpul unei sedinte foto. S-a schimbat in fata a 30 de muncitori!
Protagonista unei sedinte foto incendiare pentru o firma de haine a carei imagine este, Adelina s-a vazut nevoita sa se adapteze conditiilor vitrege de munca. Presata de timp, dar si de membrii echipei de filmare, vedeta a renuntat la disconfortul de a se schimba in masina sau dupa vreun paravan, iar spre sfarsitul zilei de munca si-a luat inima in dinti, dezbracandu-se de fata cu toata lumea. Desi a dovedit ca are dexteritate si ca se poate schimba in numai cateva secunde, acestea au fost de ajuns pentru ca muncitorii care consolidau Palatul Mogosoaia sa faca o mica pauza de lucru, avand deja mintile invadate de fantezii indraznete.

Pe masura blondinei Larisa Dragulescu. A iesit cu un brunet care o are de peste 22 de centimetri. In timp ce Marian Dragulescu s-a asezat la casa lui, Larisa continua sa isi caute sufletul-pereche in urma mai multor deceptii traite de la divortul de campionul olimpic. Un lucru cert este ca sportivii sunt un capitol inchis pentru fosta doamna Dragulescu, din moment ce pana si legatura cu rugbistul Costin Sardescu s-a rupt, chiar daca totul parea a se indrepta catre o relatie serioasa. Larisa nu a stat mult pe banca singuraticilor si s-a miscat rapid, fiind vazuta weekendul trecut la bratul vanjos al unui domn extrem de galant prin Centrul Vechi al Capitalei.

Bendeac, lasat balta de trei femei si… un catel. Nu le-a “cumparat” cu un crenvurst
. Plimbarile la ceas de seara prin Centrul Istoric, la brat cu o domnisoara, au devenit marca inregistrata pentru Mihai Bendeac, surprins in nenumarate randuri de paparazzi in aceasta ipostaza. Ori Mihaita a devenit acest “Casanova al Centrului Vechi”, ori s-a plictisit de acelasi film, cu el si o femeie la promenada. Altfel nu se poate explica iesirea lui de sambata noapte, in compania a nu mai putin de trei domnisoare, una mai sexy ca alta. Si daca asta nu era de ajuns, la pachet cu aceste trei prezente agreabile a venit si un catel de buzunar, care-i facea concurenta serioasa vedetei de la “In puii mei”. Pentru a-si lua totusi portia de atentie, Bendeac le-a oferit fetelor cate un trandafir rosu si, mai mult, si una bucata hotdog de caciula, de consumat in mers, in drum spre casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *