404 Not Found


nginx
Tigara electronica fara nicotina pentru fumatori – Sporting News
Unul dintre cele mai minunate lucruri la industria de tigari electronice este varietatea, posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de modele, de lichide etc. De asemenea, e-lichidele la randul lor sa gasesc in concentratii diferite de nicotina si chiar fara nicotina.

Cand un fumator decide sa renunte la tigarile din tutun cu ajutorul unei tigari electronice are in fata o variatate de optiuni din care poate alege. Noi, Tigaraelectronica-nr1, recomandam fumatorilor sa isi alegea tipul de etigara si de e-lichid in functie de cate tigari fumeaza pe zi, de taria acestora.

De obicei recomandam un e-lichid cu o concentratie de nicotina similara cu cea a tigarilor pe care le fumeaza. Insa, pentru cine nu stia exista si varianta cu 0% nicotina, pentru cei care nu mai sunt dependenti de aceasta.

Multe persoane ar putea sa priveasca cu scepticism ideea de a avea o tigara electronica fara nicotina. In fond, nicotina este cea care creeaza dependenta si cea cu care, corpul odata obisnuit, cu greu se mai poate lipsi.

Insa, ideea care sta la baza conceperii lichidelor fara nicotina este ca acestea sa fie folosite pentru a satisface anumite obiceiuri pe care fumatorii si le formeaza de-a lungul timpului. Unul dintre cele mai intalnite este fumatul unei tigari la cafeaua de dimineata.

Majoritatea fumatorilor au acest obicei si cei mai multi nu concep ideea de a-si bea cafeaua de dimineata fara o tigara langa. De asemenea, un alt obicei cunoscut este acela de a fuma o tigara dupa fiecare masa. Pentru multi fumatori pranzul sau cina oricat de bune ar fi, nu sunt deloc daca nu se sfarsesc cu o tigara dupa.

Tocmai de aceea, daca fumatorul a reusit sa scape de dependenta de nicotina si doreste sa isi pastreze aceste tabieturi este bine sa aibe o tigara electronica fara nicotina. Retineti insa, se recomanda folosirea unui e-lichid fara nicotina dupa ce ati scapat de dependenta de nicotina.

Daca veti incerca acest lichid din prima zi in care ati lasat tigarile, sansele de a sta departe de ele sunt destul de mici. Nicotina se elimina treptat din corp pentru a face trecerea de la tigarile din tutun la cele electronice mult mai usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *