Tigara electronica este un dispozitiv care a fost creat pentru ca orice fumator, care doreste sa renunte la fumat, sa o poata folosi. Indiferent de varsta pe care o aveti, o tigara electronica va poate fi de ajutor.

Se stie ca cele mai multe persoane care apeleaza la tigari electronice fac parte din generatia tanara de fumatori. Cu toate acestea, tigara electronica este o tehnologie care a fost creata pentru ca fumatorii de toate varstele sa poata renunta la fumat. Ba chiar mai mult, persoanele mai in varsta ar putea avea mai mult de beneficiat de pe urma ei.

Health and Retirement Study a realizat o cercetare recenta privind sanatatea si obiceiurile persoanelor in varsta. Fumatul este una din marile probleme are persoanelor pensionate. Cu toate ca multe persoane in varsta sunt diagnosticate cu boli pulmonare, mai putin de 20% dintre acestea reusesc sa renunte la fumat. Aceasta statistica este ingrijoratoare, daca ne gandim ca fumatul este principala cauza a bolilor de plamani.

Se stie deja ca persoanele mai in varsta au tendinta de a adopta mai greu, sau chiar deloc, noile tehnologii. Potrivit cercetatorilor, persoanele mai in varsta se confrunta cu „tehnofobia”, sau ceea ce numim frica de tehnologie. De aceea recomandam tinerilor sa le explice parintilor/bunicilor fumatori, tehnologia si sistemul de functionare al tigarilor electronice, care sunt foarte simple, pentru a putea renunta la fumat cu ajutorul acestora.

Tigaraelectronica-nr1 este gata sa sustina persoanele peste 18 ani care decid sa renunte la fumat cu tigara electronica. Avem toate produsele de care aveti nevoie pentru voi insiva, pentru parinti, familie si prieteni. Produsele noastre sunt de inalta calitate si satisfac orice tip de fumator. Printre clientii nostri se numara atat tineri cat si persoane mai in varsta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *