Cartusul la tigari electronice sunt disponibile in mai multe concentratii de nicotina si arome pentru o experienta a fumatului cat mai aproape de cea reala, cu tigari din tutun.

Pe piata se gasesc tigari electronice cu diverse concentratii cu nicotina, pentru a satisface nevoile si celor mai inraiti fumatori.Astfel, in functie de preferinte, vei gasi tigari electronice cu concentratie de nicotina high, medium si low. De asemenea, vei gasi si tigai electronice fara nicotina, ideale pentru cei care vor sa renunte la fumat.Concentratia de nicotina in tigarile electronice

Cartusul cu care sunt prevazute tigarile electronice sunt concepute special pentru persoanele care isi doresc sa renunte la fumat. Pe masura ce folosesc tigarile electronice, fumatorii pot reduce treptat concentratia de nicotina folosita.

Cartusul cu nicotina al tigarilor electronice este conceput sa dureze echivalentul a mai multe tigari obisnuite cu tutun. Astfel, un singur cartus poate fi folosit mai multe zile, inainte de a fi inlocuit cu altul. Acest lucru este benefic pentru sanatate, deoarece este inhalata o cantitate mai mica de nicotina, intr-un timp mai scurt.

Curtusul unei tigari electronice are o durata de vita de 60 – 80 de “pufuri”, ceea ce este echivalentul a 7 tigari obisnuite cu tutun. Nicotina din tigarile electronice este benefica si pentru cei care vor sa renunte definitiv la fumat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *