Efectele pozitive pe care tigara electronica le are nu sunt faimoase doar la Hollywood, ci si la Bollywood. Recent celebra actrita de la Bollywood, Sonam Kapoor, a anuntat ca intentioneaza sa promoveze tigara electronica.

Frumoasa indianca, Sonam Kapoor, a postat recent un mesaj pe Twitter prin care isi anunta fanii ca va promova tigara electronica, „Fumatul nu este deloc bun. Insa, exista tigari electronice acum. Foarte multi prieteni de-ai mei le folosesc.”

Celebra actrita de la Bollywood si-a luat in serios misiunea de a promova tigara electronica. Aceasta a declarat intr-un interviu recent, „Cunosc persoane care folosesc tigara electronica pentru a renunta la fumat sau pentru a reduce numarul de tigari traditionale fumate. Vreau sa fac tot posibilul sa ii informez pe oameni de cat de daunator este obiceiul de a fuma. Consider ca tigarile electronice sunt bune deoarece acestea creeaza efectul de a fuma, fara substante nocive sau tutun.”

Sonam Kapoor a mai adaugat, „Foarte multe fumatoare prefera tigara electronica pentru ca aceasta nu ingalbeneste dintii, nu afecteaza gingiile si nu provoaca mirosuri neplacute. De asemenea, nu aveti nevoie de scrumiera cand folositi tigara electronica. Este un nou mod de a fuma sanatos.”

Tigara electronica este un dispozitiv conectat la o sursa de curent ce ofera doza de nicotina necesara fumatorului. Fumatorii isi pot satisface pofta de nicotina fara a inhala peste 4000 de substante nocive. Tigara electronica nu afecteaza sanatatea utilizatorului sau a celor din jurul sau. De asemenea, nu polueaza aerul iar componentele sale pot fi reciclate cu usurinta. Nu este de mirare ca din ce in ce mai multi fumatori renunta la tigarile traditionale in favoarea acestui dispozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *