Multe doamne fac incercari disperate de a renunta la fumat atunci cand doresc sa ramana insarcinate. Pentru multe dintre ele tigara electronica ar putea constitui un ajutor nepretuit.

A aduce pe lume un copil este, pentru multe femei, cea mai mare bucurie pe care au trait-o vreodata. Toate mamicile isi protejeaza copilul de cand il poarta in pantece pana la sfarsitul vietii lor. Intotdeauna mamicile vor incerca sa faca ceea ce este mai bine pentru copiii lor si sa le ofere ceea ce au mai bun.

Multe femei se simt frustrate si stresate de faptul ca nu pot renunta la fumat, desi urmeaza sa aduca pe lume un copil. Pentru multe dintre ele tigara electronica ar putea constitui un ajutor nepretuit. Cu toate acestea, multe femei se intreaba daca tigara electronica are efecte asupra sarcinii lor?

Din punctul nostru de vedere, mai intai ar trebui sa stabileasca daca sunt dependente doar de gest, sau doar de nicotina, sau daca sunt dependente de ambele. Exista tigari electronice pentru ambele situatii. Daca aveti ticul de a duce tigara la gura atunci puteti cu usurinta sa va satisfaceti acest tic prin folosirea unei tigari electronice fara nicotina. Astfel nu va veti afecta sanatatea si nici pe cea a fatului dvs.

Daca sunteti dependente de nicotina sau si de nicotina si de gestul de a fuma atunci lucrurile sunt un pic mai complicate. Nicotina are efecte vasoconstrictoare asupra circulatiei arteriale uterine si placentare. Concentratia de nicotina este cu 15% mai mare la nivelul circulatiei fetale si in lichidul amniotic. Prin urmare, nicotina este o substanta care poate afecta sanatatea si dezvoltarea fatului. Tocmai de aceea nu se recomanda sa inhalati nicotina in timpul sarcinii.

Femeile din zilele noastre sunt emancipate, se preocupa mai mult de sanatatea lor si au grija sa previna o sarcina nedorita. Printre metodele cel mai des folosite pentru protectie sunt prezervativul, pilulele contraceptive si metoda calendarului. Sfatuim doamnele care intentioneaza sa ramana insarcinate sa renunte la fumat, folosind tigari electronice, inainte de a de a se intampla.

Cele care folosesc pilule contraceptive pot incepe sa utilizeze tigari electronice de cand renunta la pilule, pentru ca stim ca se recomanda renuntarea la acestea macar cu 6 luni inainte de a ramane insarcinate. Astfel daca veti renunta la fumat folosind tigara electronica cu 6 luni inainte, aveti suficient timp sa reduceti treptat concentratia de nicotina.

La inceput veti folosi o tigara electronica cu o concentratie de nicotina care sa va satisfaca pofta. Apoi treptat veti reduce concentratia de nicotina pana cand veti ajunge sa aburiti o tigara electronica cu lichid fara nicotina. Poate parea extrem de simplu insa, renuntarea la fumat cu tigara electronica poate fi un proces extrem de simplu care nu va pune in pericol sanatatea si nici pe cea a copilului dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *