Renunta acum la fumat si recapata-ti sanatatea si mirosul de altadata cu tigara electronica . In urma studiului efectuat la te20 majoritatea fumatorilor de tigari electronice au reusit sa renunte la tigarile clasice.

Renuntarea la fumatul clasic nu este atat de simpla pe cat pare, insa tigara electronica te ajuta cel mai mult fata de alti inlocuitori. Ce care doresc sa renunte la fumat cu tigari electronice tot au nevoe de putina vointa.

Tigara electronica te ajuta deoarece contine nicotina in concentratii diferite tare, medie si slaba. Tigarile electronice nu te pot ajuta in totalitate pentru ca nu detine restul de substante cancerigene care se regasesc in tigarile normale.

Prin urmare tigara electronica te ajuta foarte mult, dar, iti trebue putina vointa si cu aceasta.

Pentru cei care doresc sa renunte la fumat cu tigarile electronice trebue sa cunoasca doua aspecte. 1 pe piata din romania sunt tigari electronice de prosta calitate si tigari originale, cele de prosta calitate costa mult mai putin fata de cele originale, 2 daca fumeaza mult sa opteze pentru tigari electronice eGo , iar daca fumeaza putin 10-15 tigari pe zi, poate alege DSE 901 sau 801 tank.

Tigara electronica ajuta in continuare milioane de oameni din intreaga lume sa renunte la fumat reusind cu brio. Studiul arata ca 80% din fumatori renunta la fumat si 20% raman cu tigara electronica. Din cei 20 % revin la tigarile normale 15% neavand cat de putina vointa.

Cat esti de castigat cu tigarile electronice. Castigi sanate, liniste in familie, dispare stresul si oboseala si nu in ultimul rand banii pe care-i arzi, bani cu care iti platesti o rata la masina.

Cat dureaza pana voi primi comanda? Dureaza intre 1 ora si 24 de ore, in functie de curier si de zona in care te afli. Livrarile se fac atat in Bucuresti cat si in celelalte zone ale tarii.

Cum platesc? Plata se face ramburs in momentul in care intrati in posesia produselor comandate.

Cat costa transportul? Costul transportului este suportat de catre client, in Bucuresti fiind in valoare de 10 lei, iar in celelalte orase din tara in valoarea de 20 de lei.

Citeste mai mult: Tigari electronice pentru cei care doresc sa renunte la fumat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *