Slim & Fit un supliment alimentar 100% natural.

Cat se poate slabi cu capsulele Slim & Fit? Te ajuta sa slabesti 5 kg pe luna fara sa te infometezi
Slim and Fit este 100% natural, fara efecte secundare, avizat de Ministerul Sanatatii

Ce contin pastilele Slim & Fit ? Contine ingrediente active ce suprima foamea si accelereaza metabolismul.

Ingredientele sunt:

Extractul de Hoodia Gordoni – care este cea mai eficare arma naturala in lupta cu kilogramele. Extractul de Hoodia Gordono este atat de puternic, incat uneori suprima si setea de aceea, cand consumati Hoodia trebuie sa beti apa chiar daca nu va e sete!

Extractul de Garcinia – Principala substanta activa – HCA (acid hidroxicitric) este renumita pentru capacitatea sa de a bloca transformarea amidonului si a zaharurilor in grasime – impiedicand astfel cresterea in greutate.

Extract de Fucus : “Fucus vesiculosus” este o alga bruna recoltata din Marea Nordului, renumita pentru capacitatile sale miraculoase de accelerare a metabolismului.

Extractul de Fucus ajuta la evitarea cresterii in greutate pe perioada menopauzei, si are un efect demonstrat in reducerea celulitei.

Extract de Fibrulina – aceste fibre vegetale isi cresc volumul odata ajunse in stomac – insa nu pot fi digerate de enzimele digestive.

Unde se pot cumpara capsulele de slabit Slim & Fit ?
Ele se gasesc doar online pe site-ul slimandfit.ro iar stocul este limitat.

Cat costa pachetul Slim & Fit ?
– pachetul cu care slabesti 15 kg in 3 luni costa – 246 lei – contine 3 cutii + bonus gratuit un ghid “25 de retete pentru diete fara foame ”

– pachetul cu care slabesti 10 kg in 2 luni costa – 164 lei – contine 2 cutii + bonus gratuit un ghid “25 de retete pentru diete fara foame ”

– iar daca vrei sa cumperi doar o cutie de Slim and Fit atunci o cutie costa 82 lei. O cutie contine 200 de capsule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *