Daca ai talent la scris si ai si un blog, iti dam ocazia sa te promovezi pe acasa.ro.
Ce trebuie sa faci:

– alege o sectiune unde vrei sa publici (poti alege intre: casa si gradina, sanatate, culinar, stil, pentru parinti, vacante, animalute, tehnologie pentru acasa, financiar, horoscop, familie si relatii, muzica, cinema).

Evident, alegerea sectiunii depinde foarte mult de preocuparile tale – ar trebui sa fii stapan/-a pe domeniul ales.

– alege-ti o tema anume si un stil de redactare (poate fi un how to, poate fi un review de produs pe care il folosesti, o reteta facuta de tine, impresii de calatorie dintr-un anumit loc). Este bine sa ai si ilustratii pentru articolul cu pricina (poze facute de tine)

– da-ne un mail pe adresa redactie@acasa.ro cu detalii despre tine, adresa blogului tau, tema articolului, cateva idei principale si sectiunea unde vrei sa il publici.

– noi analizam daca tema aleasa de tine este potrivita cu sectiunea dorita si daca prezinta interes pentru targetul nostru; daca verdictul este pozitiv, iti scriem, impreuna cu sugestiile noastre (daca avem); daca nu, te putem ajuta noi cu alte idei.

– dupa ce primim articolul (plus pozele aferente) si este aprobat, el va fi publicat pe acasa.ro in sectiunea adecvata, semnat cu numele tau si numele blogului tau (cu link catre blog)

Te asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *