Autoaparare – Produse pentru autoaparare

Nu ai nevoie de nici o autorizatie pentru a le putea cumpara si folosi, atunci cand situatia o cere!

Ai voie sa detii asa ceva dar sa ai 18 ani impliniti.

Nu ti-l confisca daca te gaseste cu el in buzunar indiferent de ora, ti se confisca daca faci abuz, daca mergi cu el pe strada in mina etc.

Aparate ultrasunete Electrosocuri
Spray-uri paralizante Bastoane

Aparate cu ultrasunete

Noul aparat cu ultrasunete reprezinta un pas inainte in problema indepartarii cainilor agresivi. Acesta este perfectionarea modelului anterior si este dotat cu acelasi puternic emitator de ultrasunete, cat si cu led-uri ultraable pentru a alunga animalele indezirabile si prin efectul optic al flash-urilor puternice.

Dispozitivul emite sunete cu o frecventa intre 20 si 25 kHz, care sunt inaudibile pentru om, insa pot fi auzite de caini. Aparatul, in cazul utilizarii corecte, va indeparta un caine nedorit. Pentru aceasta dispozitivul trebuie directionat direct inspre cainele in cauza. Ultrasunetele emise de aparat vor deranja auzul cainelui, obligandu-l sa plece. Aparatul va ajuta detinatorul acestuia in stabilirea unei limite de apropiere intre caine si persoana in cauza.

Spray-uri paralizante

Sprayul Paralizant CS este disponibil in tub de 100 ml cu un clip pentru o atasare usoara la curea sau la buzunar. Este rapid si usor de folosit: o pulverizare scurta direct pe fata agresorului va face criminalul sa nu se mai poata misca.

Ochii o sa-l usture, pielea il va arde ca focul, va simtii ca nu are aer, numai bun sa-l ridice politia. Efectul Defenol-CS si KO-CS Gas dureaza peste sapte ore, in functie de intensitatea aplicarii.

Defenol-CS and KO-CS Gas sunt nontoxice daca sunt aplicate conform instructiunilor. Aceastea nu duc la daune permanente si sunt complet inregistrate si licentiate de autoritati, fara sa fie nevoie de permis de port arma.

  • Nu ai voie sa folosesti acest fel de spray in mijloacele de transport in comun chiar daca esti in autoaparare.
  • Nu ai voie sa stropesti pe cladiri cu el,sa ameninti cu el,sa faci abuz asupra unor persoane ori animale,amenda pleaca in acest caz de la 100 ron.


Spray cu piper

Spray-ul de autoaparare cu piper este excelent pentru a te proteja de atacatorii din ziua de astazi. Contine piper Oleoresin Capsicum foarte concentrat, ceea ce inseamna knock-out si pentru cei mai agresivi caini sau infractori.

Electrosoc autoaparare

Elecrosocurile sunt probabil cele mai bune arme din categoria celor de autoaparare pe care le poti cumpara. Asta daca il alegi pe cel potrivit, intrucat exista si unele electrosocuri care nu dau rezultatele scontate. Ca dimensiune, electorsocurile sunt mici si compacte, ceea ce le face foarte usor de transportat si ascuns.

Tocmai datorita dimeniunilor reduse, ca sa nu existe posibilitatea de a-l pierde intr-o altercatie, te sfatuiesc sa-l tii legat cu o curelusa. Un electrosoc poate fi transportat cu usurinta in buzunar, iar doamnele il pot tine fara probleme intr-o poseta. Poti sa-l prinzi la curea ca sa fie cat mai usor accesibil. Capacitatile sunt foarte puternice.

Daca doresti sa fii sigur ca atacatorul cade repede la pamant, alege cel mai ridicat voltaj. Toate electrosocurile sunt dotate cu piedica de siguranta pentru a evita posibilele accidentari. Un electrosoc este o modalitate rapida si foarte comoda de a incheia un conflict, fara sa fie necesar sa cunosti arte martiale.

Poti achizitiona produse pentru autoaparare accesand acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *