Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la vremea nasterii telefoniei mobile in Romania, parca-mi salta si acum inima de bucurie. Stati linistiti, nu ma apuc sa deapan despre cele 3 secunde netaxabile odinioara si penibilul la care ne supuneam toti cand sunam si inchideam, doar-doar nu ne-o lua Dialog sau Connex din creditul de pe cartela. Ce vremuri!

Stiti ce coloana sonora ar merge brici aici? Genius cu “GSM”: “GSM, in masina si in tren/ GSM, plin de ele vrem nu vrem”. Ei, dar nu despre Romanian Classics va voi vorbi in cele ce urmeaza, ci despre site-uri de pe care puteti trimite SMS gratis.

Stiu ca 90% sunteti seici arabi care nu se uita la 10 centi, dar poate poposeste si un amarat mai rupt in coate care vrea sa dea SMS fara sa-si diminueze pranzul.

Hai, ca prea multa vorba strica si Refresh-ului nu-i place.

1. Jungle SMS

Te ajuta sa trimiti SMS de pe site sau chiar si de pe mobil, daca-ti descarci un programel. Ca sa-ti faci cont, trebuie sa completezi in formular si dac-ai supt UHT de la propria-ti mama. O buba ar si faptul ca fiecare mesaj pe care il trimiti se incheie cu o mica, dar vioaie reclama…

2. Beamsms

Nu oricine are acces la trimiterea unui sms gratis. Pentru a intra in cercul initiatilor BeamSMS sunt necesare urmatoarele:

a. sa primesti o invitatie de la un membru,
b. sa gasesti unul din mesajele lor publicitare care sa-ti permita sa te inscrii sau
c. sa trimiti un mail lingusitor la invites@BEamSMS.ro.

Cum mi-a fost imposibil sa indeplinesc conditiile a si b, am ales ce-a mai ramas. Doar ca in loc de inscriere, m-am ales cu doua mesaje de eroare.

3. eMobil.ro

Un site de vis. Singura lui problema e SMS-ul. Nu prea ajunge. In rest e OK.

4. Gizmosms.com

Daca ai peste 13 ani si esti destul de dibaci incat sa scrii in browser adresa de mai sus, Internet Allmighty te binecuvanteaza cu trimiterea unui SMS ooooriunde in lume. Avantajul e ca se jura pe ce au mai scump ca nu vand/inchiriaza/sau joaca la barbut numarul tau. Nu ne ramane decat sa-i credem pe cuvant.

Pe de alta parte insa, mie nici pana acum nu mi-a ajuns mesajul de amor pe care mi l-am trimis acum o zi. Inca il mai astept…

5. Moove.ro

In sfarsit, un serviciu normal la cap. Nu te plimba de la Ana la Caiafa, nu-ti cere Papanicolau ca sa trimiti un amarat de sms, iar validarea se face usor si rapid. Poti sa-ti creezi o agenda telefonica, iar de site, sa nu mai vorbim: e cel mai sexi dintre toate.

Si tot pe refresh.ro s-a scris si despre ascuns.mobi, inca un serviciu romanesc de sms-uri gratuite care functioneaza brici.

6. Free SMS

E cel mai simplu de folosit dintre toate. Iti creezi rapid un cont, primesti instantaneu pe mail si trimiti mesajul. Ideal ar fi sa si ajunga la destinatie…

7. Wadja

Despre Wadja.com nu scriu ca sa-l laud, ci ca sa-l fac de ras. L-as scoate de urechi in fata clasei. Puneti mana si uitati-va la ditamai Google Translate-ul: “Wadja va ajuta sa continut de eticheta si conversatii, în timp real” si “Creati personal, personalizat, eticheta “tag-uri” si de a deschide o lume întreaga de noi mesaje“.

Una peste alta, nimic nu se compara cu defunctul MyX. Batranesc, da’ bun. Ce promitea aia facea. Si probabil decat sa te incurci cu cele de mai sus, mai bine dai un eurocent, dar stii ca face.

Am o singura povata pentru voi! Free SMS websites are like a box of chocolates: you never know what you’re gonna get!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *