Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca barbatii adora sa li se faca sex oral.

Daca ai trecut peste orice fel de prejudecati si esti gata sa experimentezi, da-l pe spate cu un sex oral de neuitat!

1. Stabileste contactul vizual
E ok sa fii concentrata pe ceea ce se intampla „la parter”, dar asta nu inseamna ca altceva nu mai conteaza.

Incearca sa stabilesti un contact vizual cu partenerul tau si chiar sa zambesti obraznic. Cercetatorii au demonstrat barbatii sunt excitati de imaginile sexuale explicite, asa ca, in momentul in care scena se produce chiar sub ochii lui, impactul e cu mult mai mare.

Pe scurt, decat sa ai o figura plictisita, care parca exprima ca faci asta din obligatie, mai bine nu o mai face deloc.

2. Fii seducatoare
Pentru inceput, creaza o atmosfera relaxanta. Aprinde o lampa de aromoterapie cu ulei parfumat cu afect afrodisiac. Iasomia, de exemplu, este un puternic excitant al imaginatiei. Apoi, profita de faptul ca tu ai controlul si incearca sa fii obraznica si jucausa. Foloseste-ti si limba si mainile pentru a-l stimula. Ai grija sa nu economisesti nici o resursa cand vine vorba sa-i oferi placere partenerului!

3. Teama nu-si are rostul
Frica nu este permisa in sexul oral, asa ca, daca in mintea ta persista intrebarea „Daca nu ii place?”, e timpul sa incetezi sa te mai gandesti la asta.

Nu prea exista barbatul care sa nu aprecieze sexul oral, asa ca adopta o atitudine hazlie si intreaba-l daca se supara ca iti exersezi aptitudinile pe el. 99% dintre barbati o sa fie incantati de idee.

Daca raspunsul este insa pozitiv, atunci cu siguranta ceva nu e in regula cu el. Deci stai linistita, problema nu e la tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *