Mesaje si sms-uri de Craciun haioase – Mesaje pentru Craciun pline de haz – Texte haioase pentru mesaje de Craciun

Sarbatorile de iarna cu Mos Nicolae si Mos Craciun se apropie si pentru ca acestea sunt un motiv de bucurie, trimite celor dragi tie mesaje si sms-uri funny, in spiritul Craciunului, pentru a le aduce acestora un zambet pe fata. Imparte veselia Craciunului cu cei dragi. Alege veselia si alege sa trimiti un mesaj haios de Craciun si cu siguranta te vei binedispune si tu si cel caruia i l-ai trimis. Gasesti mai jos texte haioase pentru mesaje si sms-uri de Craciun, care speram sa-ti placa si sa te inveseleasca:

– Nu suna la 112 daca la tine in camera vezi un barbat gras si cu barba lunga care vrea sa te vare intr-un sac, caci este trimis de catre mine… Mi te-am cerut ca dar de Craciun.

– Sa stii ca Mos Craciun este sechestrat la mine acasa! Daca vrei sa vina si la tine, trebuie sa-mi dai ceva acel ceva ce imi doresc tare mult… ;)

– De acest Craciun imi doresc o multime de cadouri, dar nu de la Mos Craciun, ci de la tine…

– Nu este de mirare ca Mos Craciun este mereu plin de bucurie. El stie unde stau fetele nu prea cuminti…

– La ferestre cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul este gata impodobit, Mosul este cam grabit si pe tine iar te-a sarit!

– Cred in Mos Craciun si mai cred in dragostea adevarata pentru ca intotdeauna in seara de Ajun dorintele mele s-au implinit… Te-am am pe tine…

– I-am trimis Mosului niste poze cu tine si uite ce cadou ti-a facut el de Craciun dupa ce le-a vazut, o carte cu poezii de dragoste numai pentru tine! Esti asa frumoasa incat s-a indragostit Mosul de tine!

– De Craciun i-am cerut Mosului altceva decat cadouri, i-am cerut sa-mi imprumute un ren sa zbor cu el pana la nori ca sa pot saruta fiecare fulg ce-o sa cada peste tine in noaptea de Craciun.

– Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

– Tot anul m-am gandit ce mesaj de Craciun sa-ti trimit, dar acum craciunul a venit si mesajul tot nu l-am gasit, asa ca iti urez doar un Craciun Fericit!

– Iti urez ca sa ai parte de totul si nimic in acest Craciun! … Sa ia parte de TOT ce e mai bun si NIMIC din ce te poate face sa suferi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *