Au început repetiţiile pentru Dansez pentru tine.

Monica Columbeanu, Tania Budi, Andreea Mantea, Alina, veveriţa roşcată din bandul de la “Happy Hour”, Liviu Vârciu şi Kamara, actori în serialul “State de România”, Radu Vâlcan, prezentatorul PoveŞtirilor Adevărate şi Jean de la Craiova şi-au cunoscut instructorii de dans şi au călcat pentru prima dată pe parchetul pe care vor învaţă să paşii de dans şi prizele care fie le vor aduce note mari fie îi vor elimina din concurs.

În declaraţia pe care a dat-o, Monica Columbeanu nu a ezitat să pună accentul pe ea însăşi:

“Imi place sa dansez. Acum am ocazia sa indeplinesc doua visuri in acelasi timp: pe al baiatului pentru care voi “lupta” si pe al meu, intrucat dintotdeauna mi-am dorit sa dansez intr-un mod profesionist, asa cum trebuie sa o faci atunci cand vine vorba de dans sportiv.”

Aşa le zice de parcă ar dansa deja la modul profesionist. Stai fată, ia-o mai uşor. Nu tu, ci juriul şi publicul vor decide dacă ai călcat strâmb sau nu pe ringul de dans.

Abia aştept să văd cine-i va fi partener. De-ar fi unul mai mic de statură… Imaginaţi-vă o priză cu cei doi: băiatul o ia pe sus la proba rock’n’rol iar ea stă crăcănată cu picioarele în tavan! Numai să nu dea jos instalaţia de iluminat din platou la ce picioroange lungi are!

Va fi bestial!!

Cu siguranţă că acest concurs va fi o probă dură pentru Monica pentru că va trebui să înveţe să aibă încredere în partener. Oare va reuşi?

De Liviu Vârciu mai sunt curios, ştiut fiind faptul că este un pic cam comod şi nu-i place să i se spună ce să facă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *