Unii il numesc stil, altii “gust” : este vorba de acel “instinct” masculin de alegere a celor mai potrivite costume, camasi, cravate si pantofi. Si totusi vestimentatia eleganta nu este o arta; trebuie doar sa cunosti cateva lucruri despre elementele clasice, testate si acreditate, ale vestimentatiei masculine.

Cine creeaza camasi la comanda la Londra? Unde trebuie sa mergem pentru o barberie perfecta, realizata de un maestru? De ce se numara pantofii printre cele mai importante detalii ale garderobei masculine? Cum se leaga un nod four-in-hand? De unde isi cumpara celebritatile hainele daca se afla la Londra, Paris, Napoli sau New York? De la Cravata (si legarea ei) la pantofi dumneavoastra (si locul unde ii puteti comanda), de la boxeri la smoching, de la jacheta Barbour la ochelarii de soare, acest volum descrie detaliat tot ce trebuie sa stie un gentleman pentru a-si crea o infatisare eleganta.

Albumul GENTLEMAN este un ghid informativ despre celebritatile care au creat stilul modern in moda, plin de recomandari cu privire la posibilele asocieri dintre modelele, materialele si tesaturile cunoscute, precum si de sfaturi si adrese utile. Un album care ofera sugestii privitoare la exigentele modei si insufla entuziasm pentru vestimentatia eleganta si pentru si pentru alegerea accesoriilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *