Twitter este visul contemporan devenit realitate: informaţie laconică în timp real. Rapiditatea cu care creşte numărul de utilizatori de Twitter este dovada că e o strategie de comunicare bine pusă la punct şi că întregul Internet este remodelat de prezenţa acestei platforme. Conturile publicaţiilor şi organizaţiilor gay nu au rămas în umbră şi se conformează aceluiaşi principiu de comunicare rapidă. Mai jos găsiţi câteva sugestii de conturi de Twitter gay interesante:

Biggaynews (13122 persoane urmăresc acest cont) este un fel de cuprins al Internetului gay, fiind disponibil şi în spaniolă (biggaynoticias) şi în franceză (biggaynouvelles). Fluxul de ştiri încearcă să fie echidistant şi aproape mereu cu un pas înaintea celorlalte site-uri de ştiri.

Gaycom (9634 persoane urmăresc acest cont) este un making-of şi un best-of al site-ului gay.com, cuprinzând atât ştiri cât şi sugestii de divertisment. Spre deosebire de TheAdvocateMag nu evită nici presa de scandal.

Gayrightswatch (6997 persoane urmăresc acest cont) monitorizează evoluţia drepturilor gay pe mapamond şi trage un semnal de alarmă la încălcarea acestora.

GayTimesMag (6082 persoane urmăresc acest cont) este serviciul conex al publicaţiei Gay Times. Update-urile nu vă vor încărca timeline-ul, fiind puţine şi la obiect, iar informaţiile sunt întotdeauna verificate.

Angrygayfaggot (5191 persoane urmăresc acest cont) este contul de microblogging al unui blogger american în vârstă de 23 de ani, administrator al site-ului omonim. Știrile se îmbină cu informaţiile personale şi update-urile frecvente sunt deseori umoristice.

TheAdvocateMag (4446 persoane urmăresc acest cont) este contul oficial al revistei Advocate. Dacă vrei un alt tip de acces, direct şi în timp real, la ultimele postări de pe site-ul publicaţiei, atunci acest cont îţi oferă update-urile necesare.

Gaybars (3038 persoane urmăresc acest cont) prezintă informaţii despre programul de divertisment al barurilor şi cluburilor gay din întreaga lume.

Worldwidepride (1773 persoane urmăresc acest cont) are un ton militant şi informaţiile sunt în general despre paradele gay din întreaga lume şi paşii făcuţi în lupta pentru drepturi egale.

Abettergaylife (1498 persoane urmăresc acest cont) este identitatea de Twitter a secţiunii de lifestyle gay a site-ului about.com. Posturile sunt interactive, iar linkurile te ajută să fii la curent cu ultimele articole de pe site-ul about.com sau de pe alte site-uri.

Happygaynews (931 persoane urmăresc acest cont) prezintă informaţii despre evenimentele pozitive care au loc în comunităţile gay. Update-urile nu sunt foarte frecvente, dar veştile sunt întotdeauna îmbucurătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *