Monica Columbeanu susţinea cu ceva vreme in urmă că nu ar deranja-o deloc dacă ar auzi că soţul ei o inşală, atata vreme cat ar fi vorba despre o relaţie de o noapte. Poate că ştia ea ce ştia!

Libertatea publică azi, in exclusivitate, declaraţia unui martor la “asaltul” lui Irinel Columbeanu asupra unei frumoase ieşence, care a avut loc recent, intr-un club bucureştean.

Mariana Roşca are 30 de ani şi e o ieşeancă frumoasă care i-a pus, se pare, inima pe jar lui Irinel Columbeanu. Conform spuselor unor martori, Irinel a cunoscut- o, recent, pe Mariana, la clubul Pat din Bucureşti, prin intermediul unor prieteni comuni.

Interesant e că la masa la care stăteau Iri şi Mariana s-a aşezat, la un moment dat, şi Monica, soţia milionarului, ajunsă ceva mai târziu la faţa locului. Însă nici prezenţa nevestei lui nu l-a determinat pe Irinel să-şi ia ochii de la focoasa moldoveancă.

Monica a plecat, extrem de nervoasă, din clubul Pat

“Totul s-a întâmplat recent, eram în club Pat alături de câţiva amici şi l-am zărit la masa de lângă bar, pe Irinel cu o blondă superbă alături. Evident că ne-am uitat cu toţii curioşi, căci tânăra nu semăna deloc cu Moni, iar Irinel o privea într- un mod foarte special.

Stătea foarte aproape de ea, o sorbea practic din ochi. S-au întreţinut ore în şir, au vorbit, au râs, însă, la un moment dat, şi-a făcut apariţia Monica, alături de o prietenă. S-a aşezat la masă, a încercat să poarte o conversaţie cu soţul ei, însă, când a văzut că Irinel nu îi acordă prea mare atenţie, s-a retras.

Din momentul în care a rămas singur cu Mariana, avansurile lui Irinel au devenit evidente, a luat-o pe fată de mijloc şi s-a jucat cu buzele în părul ei. Aproape o sufoca, nu l-am văzut niciodată atât de înfierbântat atunci când era împreună cu Monica.

Mi s-a părut ciudat că nu erau deloc deranjaţi că, de faţă, se aflau mai multe persoane care, cu siguranţă, ştiau cine e Irinel Columbeanu şi cine e soţia lui”, ne-a povestit sursa noastră.

Spre dimineaţă, cei doi au plecat separat, însă Irinel i-a pus Marianei la dispoziţie o maşină condusă de Voicu, şoferul de atunci al familiei Columbeanu.

«E adevărat»

Contactată de Libertatea, Mariana a recunoscut că-l ştie destul de bine pe Irinel Columbeanu.

“Da, este adevărat că Irinel Columbeanu mi-a făcut avansuri, însă nu vreau să vorbesc despre asta. E doar treaba mea şi a domnului Columbeanu. Cred că, până la urmă, orice bărbat e dator să încerce atâta timp cât alături se află o femeie frumoasă, nu-i aşa? Iar orice femeie poate să refuze sau să accepte avansurile”, ne-a mărturisit Mariana.

Irinel Columbeanu nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *