404 Not Found


nginx
Moni e fiica lui Dinu Damaschin? – Sporting News

Şoc in lumea mondenă! Controversatul Dinu Damaschin a afirmat că e tatăl Monicăi Columbeanu. Fostul protector al soţiei lui Irinel susţine că această incredibilă variantă i-a fost confirmată atat de Monica, cat şi de mama ei, Veronica.

Dinu Damaschin“Am avut foarte multe femei la viaţa mea, aşa că nu îmi mai amintesc de mama Monicăi. Chiar ea a venit şi mi-a spus acest lucru, cu câţiva ani în urmă”, a declarat băcăuanul, aseară, la “Oana Zăvoranu Show”, de la OTV.

Conform lui Dinu Damaschin, însăşi Monica a fost cea care i-ar fi confirmat acest lucru, pe când era adolescentă. “Eram într-un club, când a venit şi mi-a spus că e fiica mea. Mi-a zis că ştie de la mai-că-sa. Se lăuda tuturor că e fata mea, iar acest lucru a scos-o din multe belele. Apoi, cu câteva săptămâni înainte de nunta cu Irinel, Veronica a venit la mine şi mi-a spus: «Dinule, să ştii că fata ta se mărită»”, a continuat bărbatul.

«Se lăuda tuturor că e fata mea»

Se pare că acesta ar fi fost şi motivul pentru care, în 2003, Dinu Damaschin ar fi avut grijă de Monica, ea locuind, conform declaraţiilor băcăuanului, în casa mamei lui. Pentru a întări spusele sale, Dinu a mai afirmat că Dinu Gabor, tatăl din acte al doamnei Columbeanu, e steril şi că nici surorile Monicăi, Ramona şi Alina, nu sunt fiicele acestuia, ele fiind făcute de Veronica cu alţi doi bărbaţi.

În final, Damaschin a mai afirmat că Monica s-ar fi culcat atât cu George Gavril, cel despre care s-a scris că a fost primul ei iubit, cât şi cu fratele acestuia, Alexandru, care e în prezent judecat pentru omor, după ce şi-a ucis familia, cazul fiind extrem de mediatizat în ultima vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *