Unele femei sunt in culmea extazului cand stimularea anala este cuplata cu mangaierea orala a clitosului. Exista cateva lucruri pe care barbatul trebuie sa le aiba in vedere, incluzand intotdeauna folosirea unui lubrifiat solubil in apa pe degetul mic, de preferinta de introdus in anus inaintea inceperii contactului sexual.

Barbatul va incerca sa puna putin lubrifiant pe degul mic, apoi aseaza degetul in dreptul anusului ei, dar nu in interior, atunci cand te asezi peste ea. Cand vine momentul potrivit, alunca-ti degetul in interiorul
anusului fara a intrerupe penetrarea. Nu uita, unghiile tale trebuie sa fie bine taiate si pilite. De asemenea, nu uita ca degetele (sau aproape orice, de fapt) utilizate in anus trebuie sa fie spalate bine cu apa si sapun inainte de a fi introduse in vagin, datorita riscului de infectii
.

Prima oara cand incerci asta, foloseste-ti limba timp de 10-15 minute pe clitorisul ei, adauga miscarea degetelor in vagin timp de alte 10-15 minute (nu o lasa sa termine prea repede), apoi scoate-ti degetele si las-o in sfarsit sa termine.

Cand simti ca se apropie cu adevarat de orgasm, procedeaza astfel: indoaie-ti mijlociul, cu palma indreptata lateral. Simultan introdu aratatorul si degetul mijlociu in vagin, iar pe cel mic in anus, cu o miscare lenta, constanta, hotarata, pana cand se obtine penetrarea maxima. Tine-ti mana acolo pana cand ea termina in gura ta.

Daca ai indoieli, intreaba-ti partenera inainte de a incerca. Ea ar putea doris sa faca mai intai un dus anal, desi cand se foloseste lubrifiant si degetul tau mic, in general nu e ceva murdar.

Pentru o activitate mai intensa, degetele aratator si inelar pot fi scoase si introduse in stilul penisului si/sau dintr-o parte in alta rapid si riguros in timp ce ea termina sau chiar inainte de asta.

O alta abordare presupune mentinerea a trei degete introduse (asa cum s-a descris anterior) cu mult inaintea obtinerii orgasmului, folosind degetele pentru a umple limba pentru a o exicita, astfel incat sa termine.

Apoi vei recurge fie la o miscare fara degete introduse, fie la o miscare cu degetul dintr-o parte in alta, ori la o miscare cu degetul scos si introdus, alegand varianta care ii place ei mai mult.

Asigura-te ca ai aflat care este gradul de intensitate dorit de ea de la miscarea degetelor si limbii tale: o prezenta discreta, o miscare delicata sau o actiune viguroasa. Incepe lent si intensifica pana cand ai aflat ce ii place. Daca ai indoieli, intreab-o pur si simplu: “Cum e asa?” sau “E prea tare?” sau “Mai incet?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *