404 Not Found


nginx
Orgasmul multiplu la barbati si afla cum poti sa ai orgasme multiple – Sporting News

Orgasmul multiplu este atunci cand reusesti ai succesiv mai multe orgasme.

Orgasmul multiplu la barbati nu inseamna ejaculare si apoi reobtinerea cat mai rapida a unei noi
erectii, ci inseamna mentinerea erectiei pe parcursul mai multor orgasme succesive, ejacularea reprezentand doar finalitatea celui din urma orgasm.

Cum poti sa ai mai multe orgasme multiple?

Important este sa separi momentul orgasmului de cel al ejacularii, chiar daca cele doua se succed rapid, pana la confuzie.

Iata care sunt etapele pentru obtinerea de orgasme multiple:

– Faza excitatiei: fantezii sexuale, conversatii erotice, fetisism, masturbare, accelerarea pulsului, vasocongestie, intrarea penisului in erectie.
– Faza de platou (preejaculatorie): marirea diametrului penisului, congestie testiculara maxima, intensificarea ritmului cardiac, secretii la nivelul glandei Cowper.
– Faza orgasmului: contractii ale penisului la interval de 10 secunde, acumularea lichidului spermatic in apropierea prostatei, ejacularea, reducerea
fortei de expulzie.
– Faza de rezolutie: pierderea erectiei, revenirea penisului la dimensiuni normale, reducerea intensitatii ritmului cardiac.

Orgasmul multiplu este o chestiune de exercitiu. Iti propun sa incerci prima data prin autosatisfacere (masturbare).

Iata cateva exercitii pe care le poti face pentru a te antrena si a reusi sa ai orgasmele multiple:

– relaxeaza-te in primul rand
– preseaza usor cu palmele zona de sub buric si inspira/expira adanc de 10-20 de ori
– in timpul masturbarii, incearca sa reduci nivelul stimularii cand simti ca te apropii de ejaculare si incordeaza-ti muschi din zona pelviana si numara pana la 10. (aceastea incordare este asemenatoare cu aceea cu cea in care te incordezi sa sa opresti urinarea)
– relaxeaza-te cateva clipe si repeta totul, apropiindu-te tot mai mult de momentul ejacularii
– daca simti ca nu poti controla expulzia lichidului seminal, stai cu muschii cat mai incordati, ideea este sa anticipezi corect momentul contractiilor ejaculatorii si sa poti atinge orgasmul succesiv
– ideea principala este sa reusesti sa poti avea control si sa poti amana momentul final
– trebuie sa te concentrezi foarte mult asupra tensiunii pe care trebuie sa o exerciti asupra zonei pelvisului, creand tensiune la nivelul organelor genitale.

S-ar putea sa nu functioneze de prima data, dar cel mai rau lucru care ti se poate intampla este ca mai trebuie sa incerci.

Cheia succesului este respiratia, muschiul pubococcygeus (pelvian) si constientiezarea momentului de inaintea ejaculari.
Nu te astepta ca orgasmul sa fie la fel ca cel cu ejacularea, il vei simti diferit, dar foarte placut.
Odata ce vei invata cum poti prelungi placerea erotica, te vei simti mult mai bine, iar asta inseamna satisfactie in plus si pentru partenera ta, iar sexul va fi mult mai reusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *