Fetelor, femei din lumea intreaga, astazi avem pentru voi cateva porunci care va croiesc o viata intima perfecta
. 🙂

1. Iubeste-ti trupul

Nu conteaza cele 3 kilograme in plus pe care ti le reprosezi, nu conteaza nici cei 15 ani de cand va cunoasteti… nu conteaza nimic. Trupul tau trebuie sa fie la fel de iubit ca si cel pe care il iubesti… pentru ca si el s-a ingrasat, si el cheleste, si el se teme ca si tine.

Singura solutie e sa va infruntati temerile si sa va iubiti asa cum sunteti.

2. Inebuneste-l

Lenjerii provocatoare, seri incendiare, pozitii noi si inedite… orice pentru a-l aduce in starea de adoratie deplina! Iar daca el te adora, tu vei fi fericita!

3. Lasa-l sa vada

Fa-l parte a ritualurilor tale, arata-i cat de sexy poti sa fii in timp ce faci curat in debara (garantat ca dupa 15 minute nu vei mai face curat) sau cere-i sa te ajute la plantatul florilor in ghiveci. Cu cat vei fi mai spontana si mai atragatoare in momentele non-erotice, cu atat vor fi mai fiebinti momentele voastre erotice.

4. Masturbare la patrat

Stii ca barbatii se masturbeaza mai des decat ai crede, asadar fii si tu parte a procesului! Ba mai mult, lasa-l si pe el sa vada ce faci tu cand el nu e prin preajma… Ba chiar poate sa iti ofere si o mana de ajutor
, asta daca nu e prea ocupat, desigur.

5. Cauta zonele erogene

Eterna poveste, pe ale tale le cautati de zor, dar de ale lui ai uitat cu totul sau poate ca si el e la fel de repezit si nu stie decat inainte inapoi. Dedica o seara intreaga cautarii zonelor sale erogene, acorda-le importanta cuvenita si vei fi incantata de rezultate.

6. Mai mult decat vezi cu ochii

Barbatii au si ei un punct G, mai precis zona dintre uretra si prostata, pe peretele rectal. Greu de ajuns acolo, mai ales datorita blocajului mental, insa odata ce ti-ai varat degetelele acolo, iubitul tau va fi tare incantat.

Vezi cum reactioneaza, ca sa stii daca poti continua sau nu!

7 .Exprima-te

Fii tu insati si exprima liber sentimentele si trairile tale. Iubitul tau va fi mult mai incantat de o femeie care stie ce vrea, decat de una care il aproba non-stop.

8. Lauda-l

Spune-i cat de mult conteaza el pentru tine si, mai ales, ce amant genial e. Nu trebuie sa il minti, ci doar sa il incurajezi un pic mai mult.

9. Ai incredere in el

Stiu ca e greu si ca ti-e teama, insa increderea e un element de baza al relatiei voastre. Lasa de-o parte temeriele si ofera-i un dram de incredere in plus
.

10. Iubeste-l!

Daca nu o faci, atunci nu mai are niciun rost! Arata-i ca il iubesti, simte prin toti porii iubire si ofera-i tot ce poti!

Ce mai astepti? Toata noaptea e a ta, folosestete de porunci iar maine sa-mi spui si mie cum a fost! 😉

P.S: mare caterinca si cu poruncile astea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *