Pastele este cea mai importanta Sarbatoare Crestina. Farmecul deosebit este dat atat de semnificatia religioasa cat si de traditiile: oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale cozonac, pasca, miel, slujba de sambata seara cu luarea luminii. Hristos a inviat!

Cu ocazia aceasta Sfanta, puteti trimite persoanelor iubite, cele mai frumoase mesaje, felicitari si mici sms-uri, care sa cuprinda toate urarile si gandurile de bine din lume. Aveti unele dintre cele mai frumoase exemple de mesaje, selectate pentru dvs.:

– Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit !
– Isus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!
– Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.
– Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII. HRISTOS A INVIAT!
– Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !
– Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate
si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!
– Pentru ca astazi este o zi speciala, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Sa iti fie viata luminata si dorintele destin… alaturi de cei dragi tie.
– In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna….HRISTOS A INVIAT !!!!
– Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire si speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!
– Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!
– Hristos a Inviat!!!Lumea cea cereasca si nespusa bucurie a Sfintei Invieri sa se salasluiasca intre noi, iar Hristos El ce a biruit moartea, sa reverse asupra noastra pace…sanatate si belsug de bucurii duhovnicesti!!!Paste Fericit!!!
– Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii!
– Sarbatori senine si pace in suflet! Hristos A Inviat! Sa fii binecuvantat!
– Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.
– Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!
– Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Paste Fericit!
– Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!
– Iti urez un Paste Fericit si pace sufleteasca! Hristos a inviat! Domnul sa te bucure, sa-ti dea rabdare in incercari, har in lucrare, iubire in suflet!
– Sa aveti liniste-n casa si un an imbelsugat, Paste Fericit si Hristos a Inviat.
– Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care urasc sa stie sa iubeasca, cei bogati sa daruiasca si sa se bucure de Paste.
– Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta…Sa iti de-a pace, bucurie si tarie ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT…IN INIMA TA !!!
– Cu ocazia Sfintelor Sarbatori ale Pastelui iti dorim multa sanatate si o primavara frumoasa
, cu multe bucurii. Hristos a inviat!
– Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Va doresc cu ocazia acestor sfinte sarbatori sa va gasiti calea spre fericire si sa pasiti in lumina Binelui. Hristos a inviat!
– E noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanarile aprinse, cu sufletul curat, e noaptea sfanta! Iti urez din suflet Paste Fericit si Hristos a Inviat!
– Acum, cand Harul e iar cu noi…Si ingeri peste fiecare casa…Iisuse Te Rugam Sa Vii…Sa Stai cu noi la masa.
– Pe salcii verzi si flori de mar…Iisus Sa-ti intre-n casa…Sa-ti lase-n inima si-n gand…LUMINA PRETIOASA!
– Un iepuras alb de pasti a adus si la cei saraci cate un ousor de pasti pentru ca spiritul acestei sarbatori sai cuprinda pe toti din voia celui care s-a rastignit si a murit pentru noi si a inviat a treia zi dupa scriptura!!
– Primeste de la Iepuras un gand bun si multa sanatate! Paste Fericit!
– Iti doresc lumina din zambetul soarelui, taina din sclipitul stelelor, armonia din acordurile ingeresti, iubirea ce a pus-o Dumnezeu in intreaga creatie si bucuria intalnirii cu Iisus Hristos. Le meriti pe toate, pentru ca ai adus vieti mele exact ceea ce-i lipsea… multumesc! La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *